Recall Mercedes-Benz

Sambata, 17 Aprilie 2021 | Industrie

Recall: Risc de incendiu la anumite exemplare Mercedes-AMG E63 și GT 63 din cauza electromotorului

Mercedes-Benz recheamă în service 493 de exemplare E63 S, E63 S T-Modell, GT 63 și GT 63 S. Nemții au descoperit o problemă electrică la electromotor, iar în cazuri extreme aceasta ar putea conduce la izbucnirea unui incendiu.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Siguranta

Recall inedit pentru Mercedes-Benz în SUA: un defect la sigla iluminată de pe grilă poate dezactiva direcția SUV-urilor GLE și GLS

Mercedes-Benz a anunțat un recall pentru aproape 13.000 de unități GLE și GLS în Statele Unite. Sistemul electric al siglei iluminate de pe grilă nu este montat corespunzător și poate dezactiva funcții cheie precum direcția.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Industrie

Mercedes-Benz recheamă în service SUV-ul electric EQC: posibilă defecțiune la un șurub al diferențialului

Mercedes-Benz a anunțat că recheamă în service o parte dintre SUV-urile electrice EQC din cauza unui șurub la diferențial care poate ceda în timp și poate crește riscul unor accidente.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Intern

Mercedes-Benz recheamă în service în România aproape 2.000 de mașini diesel: actualizare software pentru motoare după Dieselgate

Mercedes-Benz a anunțat că va rechema în service în România aproape 2.000 de mașini diesel pentru o actualizare software de motor după scandalul Dieselgate.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Siguranta

Mercedes anunţă un recall pentru 41 de unităţi E-Klasse

Nemţii de la Mercedes-Benz au anunţat o problemă la doar 41 de exemplare E-Klasse vândute în Statele Unite ale Americii. Aceştia vor inspecta vehiculele respective şi vor remedia gratuit problema în caz că bănuielile lor sunt confirmate.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Siguranta

Mercedes iniţiază un recall pentru ML în Germania şi în SUA

Mercedes-Benz a anunţat o campanie de rechemare în service pentru 183.000 de unităţi ML produse între 2000 şi 2002 şi vândute pe pieţele din SUA şi Germania. Problema este la sistemul de cruise control, care "uită" să se oprească.

Tag-uri similare

Mercedes, modele noi Mercedes, Mercedes ML, Mercedes-Benz ML, recall Mercedes, recall Mercedes-Benz, recall ML
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru