Recall Mercedes

Marti, 13 Iunie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 8000 de exemplare EQE, EQS și EQS SUV

Mercedes-Benz a inițiat o campanie de rechemare pentru modelele electrice EQE, EQS și EQS SUV. Campania vizează peste 8000 de exemplare vândute în Statele Unite, iar în centrul atenției se află o problemă la sistemul software. Aceasta poate duce la o pierdere de putere în timpul mersului.
Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Siguranta

Peste 800.000 de mașini Mercedes-Benz ar putea dezvolta un risc ridicat de incendiu. Reparația, amânată din cauza lipsei de componente

Conform publicației germane Bild, mai mult de 800.000 de mașini Mercedes-Benz cu motoare diesel ar putea să dezvolte un risc ridicat de incendiu din cauza unei probleme la pompa de răcire. Constructorul german este conștient de problemă, însă nu a inițiat o campanie de rechemare din cauza lipsei de piese.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Siguranta

Recall pentru Mercedes-Benz Clasa S și EQS: pe ecranul central puteai urmări materiale video în timpul condusului

Modelele de lux Clasa S și EQS au primit o actualizare software pentru sistemul MBUX. Aceasta face subiectul unui recall oficial. Motivul? Anterior, era posibilă accesarea funcției video în timpul condusului.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Intern

Aproape 900 de unități Mercedes-Benz GLK, rechemate în service în România: SUV-ul va primi un nou software pentru emisii

Mercedes-Benz recheamă în service în România 868 de unități GLK ca parte a unui recall european pentru modificarea software-ului pentru motor pentru respectarea normelor de emisii.
Miercuri, 19 Iulie 2017 | Industrie

Mercedes anunță un recall masiv în Europa: 3 milioane de mașini diesel cu motoare Euro 5 și Euro 6 vor primi un update software

Mercedes a anunțat un recall voluntar de 3 milioane de mașini diesel cu motoare Euro 5 și Euro 6 pentru scăderea emisiilor de oxid de azot cu scopul de a evita amenzi semnificative de genul celor primite de Volkswagen.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Siguranta

Mercedes anunţă un recall pentru 41 de unităţi E-Klasse

Nemţii de la Mercedes-Benz au anunţat o problemă la doar 41 de exemplare E-Klasse vândute în Statele Unite ale Americii. Aceştia vor inspecta vehiculele respective şi vor remedia gratuit problema în caz că bănuielile lor sunt confirmate.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Siguranta

Mercedes iniţiază un recall pentru ML în Germania şi în SUA

Mercedes-Benz a anunţat o campanie de rechemare în service pentru 183.000 de unităţi ML produse între 2000 şi 2002 şi vândute pe pieţele din SUA şi Germania. Problema este la sistemul de cruise control, care "uită" să se oprească.
Duminica, 10 Octombrie 2010 | Siguranta

Mercedes face un recall de 85.000 de unităţi în SUA

Mercedes va rechema în service 85.000 de unităţi în urma identificării unei probleme apărută la sistemul de direcţie. Modelele vizate de aceast recall sunt noile C-Klasse şi E-Klasse.
Miercuri, 11 August 2010 | Siguranta

Mercedes schimbă semnalizatoarele la 3.500 de unităţi G-Klasse

Germanii de la Mercedes-Benz vor fi nevoiţi să facă un recall pentru 3.500 de unităţi G-Klasse din Statele Unite ale Americii pentru a schimba semnalizatoarele din faţă. Americani de la NHTSA au tras concluzia că acestea nu sunt suficient de vizibile din cauza ornamentului cromat al grilei faţă.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, SUA, Canada, G-Klasse, Mercedes G-Klasse, recall Mercedes, Mercedes-Benz G-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru