Reclama Volkswagen

Marti, 08 Mai 2012 | Video

2xVIDEO: Două reclame scurte difuzate de Volkswagen pe piaţa din SUA

Volkswagen promovează calităţile lui Jetta şi ale lui Passat prin două spoturi publicitare ingenioase realizate de agenţia de publicitate a diviziei din Statele Unite ale Americii.
Luni, 30 Mai 2011 | General

Reclamă comestibilă pentru Volkswagen Golf R într-o revistă africană

Departamentul de marketing Volkswagen a venit cu o idee de promovare inedită în Africa de Sud. Noul Golf R beneficiază de o reclamă comestibilă.
Joi, 05 Mai 2011 | Video

VIDEO: Volkswagen Amarok dărâmă un horn de 140 tone

Volkswagen a pus în aplicare o iniţiativă îndrăzneaţă de promovare a lui Amarok - doborârea unui horn de 67 metri înălţime şi 140 tone. În mod normal, ar fi fost folosit un excavator de 40 de tone pentru a duce la sfârşit acestă operaţiune.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Reclama amuzanta pentru noul Volkswagen Golf

Volkswagen promoveaza noul Golf cu o reclama amuzanta, care subliniaza discret dorinta publicului larg pentru compactul german.
Joi, 29 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Posesorii de Volkswagen, caracterizati intr-o reclama amuzanta

Volkswagen a lansat primul spot publicitar pentru cel mai nou derivat al gamei Golf, mai exact break-ul Variant. Reclama prezinta "trucurile" lui Danny MacAskill dar si slabiciunile lui.
Joi, 15 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Volkswagen lanseaza inca o reclama cu tenta ecologica

Agentia de publicitate a celor de la Volkswagen a realizat inca un spot interactiv in Suedia, prin care au facut aruncarea gunoiului la cos mai distractiva cu ajutorul unui difuzor. Rezultatul campaniei il puteti vedea mai jos.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: "Renuntati la scarile rulante!" - mesajul unei reclame VW

Volkswagen a pus la cale o campanie menita sa convinga cetatenii sa renunte la folosirea scarilor rulante. Actiunea a avut loc in Stockholm iar rezultatul a fost un succes.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Volkswagen Golf, reclama, Volkswagen Golf R, reclama Volkswagen, Volkswagen Scirocco R, agentia de publicitate DBB, campanie pentru mobilitate Volkswagen, campanie Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru