Reducerea costurilor

Joi, 10 Septembrie 2020 | Industrie

Noul CEO Renault pregătește o “renauluție”: reducerile de costuri ar putea să depășească planul inițial de 2 miliarde de euro

Reducerile de costuri la grupul Renault ar putea să depășească ținta inițială de două miliarde de euro, potrivit unui anunț făcut de CEO-ul Luca de Meo către angajați. Noul CEO spune că planul său de redresare, pe care îl numește “Renauluția”, trebuie să fie sprijinit de fiecare angajat al grupului.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Industrie

Continental pregătește noi tăieri de costuri, iar 30.000 de joburi sunt în pericol: “Industria auto trece prin cea mai gravă criză din ultimii 70 de ani”

Continental extinde programul său de restructurare și anunță că vrea să taie costurile cu peste un miliard de euro pe an începând din 2023. Nemții subliniază că 30.000 de angajați au locurile de muncă în pericol din cauză că industria auto traversează “cea mai gravă criză din ultimii 70 de ani”.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Economic

Tăierea costurilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 5.000 de angajați din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover plănuiește să concedieze 5.000 din cei 40.000 de angajați ai săi din Marea Britanie, potrivit unor surse din interiorul companiei. Decizia ar urma să fie anunțată în luna ianuarie 2019.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru