Renault Laguna facelift

Luni, 02 Februarie 2015 | General

Duelul zilei în Autovot 2015: BMW Seria 2 Active Tourer își înfruntă rivalul Mercedes-Benz B-Klasse în lupta dintre monovolumele compacte premium

Săptămâna începe cu confruntarea dintre Renault Laguna și Mazda6 în categoria Mașinilor Accesibile, în timp ce în categoria Mașini Premium are loc un duel inedit între monovolume compacte: BMW Seria 2 Active Tourer și Mercedes-Benz B-Klasse.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Renault Laguna, facelift pentru toată gama

Gama Renault Laguna a primit un facelift discret, care va debuta comercial în vara anului curent. Modelul vine cu mici modificări stilistice, un interior îmbunătăţit, motoare mai economice şi sistemul R-Link.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Intern

Renault Laguna facelift, în România de la 22.000 euro cu TVA

Renault Laguna facelift este disponibil pe piaţa din România. Modelul porneşte de la 22.000 de euro cu toate taxele incluse pentru versiunea 2.0 16v 140 CP.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Renault Laguna facelift şi-a făcut debutul la Paris

Laguna facelift a debutat la Salonul Auto de la Paris. Modelul este deja oferit spre vânzare de reprezentanţii mărcii în Europa.
Vineri, 03 Septembrie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noului Renault Laguna facelift?

Standul Renault de la Paris va oferi publicului ocazia de a face cunoştinţă live cu faceliftul operat pe Laguna. Modelul de segment mediu va primi o serie de modificări estetice importante.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Renault Laguna facelift primeşte "faţa" lui Latitude la Salonul de la Paris

Renault va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris faceliftul modelului Laguna. Restilizarea va implica preluarea designului frontal regăsit pe Latitude.

Tag-uri similare

Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Latitude, Samsung SM5, Renault Laguna facelift, producţie Renault Koleos, Renault Latitude Samsung SM5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru