Renault Laguna facelift primeşte "faţa" lui Latitude la Salonul de la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.08.2010
Renault va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris faceliftul modelului Laguna. Restilizarea va implica preluarea designului frontal regăsit pe Latitude.

Următoarea lună va fi foarte importantă pentru destinul a două modele Renault, contestate de-a lungul timpului pentru designul controversat şi rezultatele financiare. Este vorba despre modelul de clasă medie Laguna şi despre SUV-ul Koleos. Dacă pentru Laguna este luat în calcul un facelift, în cazul lui Koleos se doreşte deja oprirea producţiei.

Revizuirea actualului Laguna este programată pentru această toamnă, versiunea îmbunătăţită urmând să fie expusă în cadrul Salonului Auto de la Paris. Identificat cu titulatura "Phase II", faceliftul pregătit pentru Laguna va aduce, atât variantei cu cinci uşi cât şi break-ului, faţa deja prezentatului Latitude. Pentru cei care nu s-au familiarizat cu numele celui mai nou model Renault, Latitude este varianta cu portbagaj a modelului de clasă medie, bazat pe omologul său coreean, Samsung SM5.

Faceliftul va afecta în mare măsura şi interiorul, care va primi noi instrumente de bord, materiale de calitate şi un nivel de echipare ceva mai bogat.

Sub capotă nu vor fi surprize. Francezii vor pune în vânzare faceliftul abia în 2011.

În ceea ce priveşte SUV-ul Koleos, viitorul acestuia pluteşte în incertitudine din cauza vânzărilor slabe, înregistrate până în prezent. Surse neoficiale susţin că actualul Koleos nu va mai fi în vândut în Olanda şi Marea Britanie, dar va continua să existe pe celelalte pieţe ale Europei.

via | autoblog

Comentarii (21)

  • Nuuuuuuuuuu!!! Laguna are un design foarte original in prezent iar faceliftul asta nu isi are rostul... e un mare downgrade dpdv vizual.
    10 10
  • x
    asta-i o veste buna,laguna e o masina f rafinata,cu un interior de exceptie,dar designul frontal strica tot farmecul.
    22 8
  • Spanilul din Bracelona
    sa le opreasca pe amandou si pe Laguna si pe Koleos , nu fac fata concurentei!!!!!!!!!!!! RENAULT SA SE AXEZE PE MASINI MICI !
    4 14
  • daca ar schimba si schimbatorul de viteze care zici k e un levier si care strica tot aspectul interior.
    5 12
  • Laguna este o masina naspa care nu prezinta certitudine ca rezista in timp!Adevarul doare dar Renault este o masina fara caracter!
    8 33
  • octav_bmw
    sincer sa fiu mai bine ar schimba si spatele nu numai fata
    6 4
  • hm
    imi aduce a....passat?
    3 17
  • hmmm
    belea masina, cred ca mai mult aduce a saab.
    7 5
  • LAGUNA
    SCHIMBATORUL A FOST SCHIMBAT DE MAI BINE DE UN AN DACA NU TEAI UITAT
    7 3
  • Vasilon
    Ar trebui sa ii sfatuiasca cineva sa renunte definitiv la aceasta clasa actualul model este un real semi esec!
    3 10
  • Reader
    pacat
    Aduce cu SAAB 9.5 sau chevrolet epica ... parca era mai interesanta versiunea precedenta (parerea mea)
    3 2
  • laguna=logan
    deja incepe sa se "Logan"-izeze dpdv al grilei. De acum inainte toate masinile franceze vor copia dacia :))))))))))
    5 8
  • lagunaIII
    cred ca tu esti fara caracter mai Cioban Tunar.
    Incearca un Renault vreo 3 - 4 zile si pe urma te exprimi...
    12 5
  • anonim
    laguna
    eu am laguna tocmai pentru design! e deosebit! nu este bruta si masiva ca alte masini nemtesti sau de care tipuri or mai fi! a mea e break - nu se compara nici cu passatu, mercedess sau toyota de exemplu! are stil, eleganta si prestanta!
    12 5
  • In fine
    Bine ca au revenit la masca fata.Aratau ca un mort cu narile infundate.Laguna coupe este frumoasa.
    8 1
  • bine de tot.
    renault au facut tot timpul masini frumoase si comode. nu au ele rezistentza celor nemtesti, dar nu alegi o masina sa te ingropi cu ea. imi place acest facelift. incepe sa arate a limuzina. bravo.
    7 4
  • robert
    nu prea
    nu se potriveste acest facelift pt laguna...seamana mai mult cu saab....laguna are un stil d business...neahh..nu`mi place
    1 5
  • silviu
    am laguna si cred ca este cea mai slaba masina pe care am avuto se farama si stand an garaj
    am laguna si cred ca este cea mai slaba masina pe care am avuto se farama si stand an garaj
    0 8
  • un bas
    laguna
    minti,silviule,ai probabil o masina coreana (matiz cel mai probabil)! Altfel,daca ai avea cu adevarat o laguna ai incantat de ea
    5 0
  • catre ciobani mesaj..
    mai fratilor desteptati-va. Cu toate ca service-ul ptr laguna nu e foarte ieftin comparat cu venituri-le romanului...dar nici nici ca vw,audi sau bmw nu ajunge ca sa nu mai spunem ca un passat nu se taraie pana la 100k km fara sa bagi bani in ea fata de reno. Eu am un megane 2 2008 si un ban nu am dat in plus mai mult decat ma costat service-ul periodic si nici pe garantie nimic schimbat. BRAVOOOO RENO... KEEP IT UP...
    1 0
  • Made in France
    @reno
    Realitatea e ca intretinerea la Laguna nu-i mai mare decat la vw passat de exemplu. Si oricum cine cumpara o masina de clasa mare (LATITUDE e de marimea unui bmw seria 5, deci e clasa mare) inseamna ca are venituri s-o si intretina... numai in Romania e normal sa-ti cumperi luxoasa de fite si sa n-ai bani sa-i faci revizia la standarde de reprezentanta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru