Renault Laguna

Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Experții Mercedes au testat calitatea noului Renault Talisman

Pentru a se asigura că viitorii clienți ai noului Talisman primesc un model de o calitate superioară, Renault a apelat la experiența unor echipe de certificare Mercedes.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Fotospion

Renault testează în România înlocuitorul lui Laguna

Înlocuitorul lui Renault Laguna și al lui Latitude este testat de inginerii Renault pe străzile din România. Modelul ar trebui să debuteze pe piață până la finalul anului viitor.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Renault Laguna va avea un ecran tactil de aproape 9 inch

Renault va arunca vara aceasta în lupta din segmentul mediu noua generaţie Laguna. Modelul francezilor va miza pe multă tehnologie, proiectată pe un ecran tactil de 8.7 inch.
Luni, 06 Aprilie 2015 | Modele noi

Renault va înlocui Laguna şi Latitude cu un singur model

Renault va prezenta în iulie un nou model de clasă medie, care va înlocui atât Laguna, cât şi Latitude. Acesta va fi disponibil comercial din toamna anului curent, titrează Automotive News.
Miercuri, 24 Decembrie 2014 | Modele noi

Riposta franceză: noua generație Renault Laguna și o serie de crosovere

Un oficial Renault a dezvăluit că gama se va întineri cu o nouă generație e bătrânului Laguna și cu mai multe crossovere dezvoltate alături de Nissan.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | Industrie

Lista roşie: Fortwo, Phaeton şi Veyron, vedete în lista modelelor cu cele mai mari pierderi

O analiză a modelelor contemporane a relevat faptul că prima generaţie a lui Smart fortwo a fost o afacere foarte proastă pentru constructorul său. Veyron, Phaeton, Stilo şi VelSatis fac şi ele parte din lista roşie.
Luni, 10 Iunie 2013 | Modele noi

Carlos Tavares: "Laguna are nevoie de mai multă emoţie"

Carlos Tavares, COO-ul Renault, spune că noua generaţie a lui Laguna va trebui să ofere mai multă emoţie şi mai mult caracter, fără să devină un model ciudat.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Renault Laguna, facelift pentru toată gama

Gama Renault Laguna a primit un facelift discret, care va debuta comercial în vara anului curent. Modelul vine cu mici modificări stilistice, un interior îmbunătăţit, motoare mai economice şi sistemul R-Link.
Marti, 10 Aprilie 2012 | General

Renault "Nu putem fi indiferenţi la succesul lui VW Passat. Vrem un rival pe măsură."

Şeful diviziei de marketing Renault a declarat că francezii pregătesc un model de segment mediu, capabil să se bată cu Volkswagen Passat şi cu Ford Mondeo.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Modele noi

Franţa: Renault Laguna primeşte o ediţie limitată - Nervasport

Renault Laguna a primit o ediţie limitată, numită Nervasport. Aceasta versiune este o evoluţie a lui Laguna Black Edition şi oferă o serie de elemente suplimentare faţă de nivelul de echipare menţionat.
Vineri, 09 Martie 2012 | GENEVA 2012

Renault: "Laguna a fost o maşină bună cu design greşit"

Departamentul de marketing al celor de la Renault conştientizează eşecul designului lui Laguna. Conform directorului de marketing Renault, noua generaţie va rezolva această problemă.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Renault vrea să reinventeze marca Alpine

Pe lângă anunţul legat de intenţiile de înfiinţare a mărcii de nişă Alpine, cei de la Renault au dezvăluit faptul că Megane şi Scenic vor primi un facelift în următorul an, iar înlocuitorul lui Laguna debutează în termen de trei ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Martie 2011 | Modele noi

Viitoarea generaţie a lui Renault Laguna va fi schimbată radical

Viitoarea generaţie Renault Laguna, aşteptată să debuteze în 2015 sau 2016, va fi inspirată din modelele Audi A5 şi Infiniti Etherea Concept.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Industrie

Renault îşi schimbă strategia în Europa şi se concentează pe pieţele emergente

Renault a anunţat că noile Laguna şi Espace vor debuta în 2014, în timp ce anul 2013 va marca schimbări importante în producţia fabricilor sale din Europa, care se vor orienta spre modele mai ecologice şi vehicule electrice.
Vineri, 15 Octombrie 2010 | Intern

Renault Laguna facelift, în România de la 22.000 euro cu TVA

Renault Laguna facelift este disponibil pe piaţa din România. Modelul porneşte de la 22.000 de euro cu toate taxele incluse pentru versiunea 2.0 16v 140 CP.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Renault Laguna facelift şi-a făcut debutul la Paris

Laguna facelift a debutat la Salonul Auto de la Paris. Modelul este deja oferit spre vânzare de reprezentanţii mărcii în Europa.
Miercuri, 25 August 2010 | Modele noi

OFICIAL. Renault Latitude, reţeta franceză pentru segmentul mediu

Renault a lansat astăzi la Moscova noul Latitude, varianta franceză a coreeanului Samsung SM5. Modelul vine cu un interior axat pe confort şi o gamă de motoare puternice.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Renault Laguna facelift primeşte "faţa" lui Latitude la Salonul de la Paris

Renault va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris faceliftul modelului Laguna. Restilizarea va implica preluarea designului frontal regăsit pe Latitude.
Luni, 21 Iunie 2010 | Modele noi

Renault: "Latitude nu este urmaşul lui Vel Satis"

Renault a anunţat că noul Latitude, copia europeană a modelului Samsung SM5, nu este înlocuitorul vechiului vârf de gamă Vel Satis. Francezii poziţionează Latitude ca varianta cu patru uşi a modelului Laguna.
Marti, 30 Martie 2010 | Intern

Renault livreaza o flota de 21 de exemplare Fluence bancii BRD

Renault a anuntat astazi livrarea unei flote de 27 de masini celui mai important client al sau din sectorul bancar, BRD Groupe Societe General. Dintre acestea, 21 de unitati sunt Fluence.

Tag-uri similare

Renault Fluence, Renault Laguna, flota BRD Groupe Societe GEneral, Renault si BRD Groupe Societe General, Renault si Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru