Renault livreaza o flota de 21 de exemplare Fluence bancii BRD

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.03.2010
Renault a anuntat astazi livrarea unei flote de 27 de masini celui mai important client al sau din sectorul bancar, BRD Groupe Societe General. Dintre acestea, 21 de unitati sunt Fluence.

Esential

21 de unitati Fluence a livrat Renault clintului sau BRD Groupe Societe General.

Primele luni ale anului au pus la grea incercare principalii actori de pe piata auto din Romania. Luna martie aduce insa vesti mai bune, cel putin pentru fanii Renault. Constructorul francez, parintele Dacia, a reusit sa incheie un contract

cu BRD Groupe Societe General pentru furnizarea unei flote de 27 de vehicule.

Una dintre cele mai mari

banci din Romania, BRD, va primi saptamana aceasta 21 de unitati Fluence si 6 exemplare Laguna, confirmand astfel statutul sau de cel mai important client Renault din aceasta zona. Cea mai mare flota de vehicule Fluence livrata pana in prezent se alatura celor 1000 de exemplare Dacia si Renault, regasite deja in parcul auto al BRD Groupe Societe General.

Claudia Giurgea, Directorul de Achizitii al BRD-Groupe Societe Generale, a declarat: %u201CAm ales Fluence pentru ca este spatios, confortabil si bine echipat si, nu in ultimul rand, pentru designul modern si elegant. De asemenea, raportul foarte avantajos pret-prestatii si serviciile post-vanzare ne-au facut sa preferam marca Renault si in special acest model care raspunde optim asteptarilor noastre%u201D.

Comentarii (34)

  • Fluence
    French family business;)) sunt curios cate se intorc in sevice in prima luna;)))
    10 11
  • Keep the work!
    marketing 100%

    BRD si Renault/Dacia sunt mana in mana pe piata romaneasca. Vezi serviciile de leasing. Sa numai vorbesc de faptul ca BRD-SG e cu capital majoritar francez. Asa ca...

    Anyway, reclama de la Fluence cu tipul care greseste masina se potriveste de minune aici.
    9 1
  • krajla
    hmmm
    asta e stire?? Doamne...cate firme sunt care comanda flote mult mai mari de masini. Ar trebui sa dati cate o stire despre ei toti. Banci, firme de asigurare, de constructii, de curierat...
    6 2
  • Cat ii mai tine ?
    Alti francezi - Orange deja a schimbat Megane-urile cu Ford Focus sau Fiesta.

    Se pare ca se saturasera de prea mult mers prin service.
    7 10
  • big-fish
    BRD-GSG
    Treaba e legata de ce pomana prinde fiecare. Oricum Fluence are o prestanta excelenta si oferta de spatiu e imbatabila :) Bravo lor!
    9 5
  • @automarket-virus
    De fiecare data cand dau refresh la orice pagina primesc 2 sau 3 avertizari ca e virusata, un trojan destul de nasol.Cred ca e una din reclamele voastre.Nu stiu, nu ma pricep, poate reusiti sa o rezolvati ca e foarte enervant.
    4 3
  • @mowgli
    Ce browser si ce AV folosesti?
    0 2
  • @c-g-c
    ie 7 si avira.Problema e de astazi, ieri la 3 dimineata nu aveam probleme.

    HTML/Infected.WebPage.Gen

    Description:
    A common attack against the web infrastructure can be the infection of harmless web pages. Some malware changes every HTML file stored on the disc and adds a link (very often an IFrame) to a site hosting malicious code. Other attacks can aim for the web servers and try to insert forwarding to the pages hosted there. The owner of these pages is advised to take them offline. Fix the hole (either on his own PC or on the server), check the pages for infections, clean them and go online again. Infected Web Pages often contain additional Iframe, Object or Script Tags. The Script Tags often contain encrypted Code.
    1 0
  • schimba

    1. browserul
    2. antivirul
    0 3
  • @mowgli
    Avira folosesc si eu ca AV, poate cel mai bun antivirus free ca raport performanta/resurse consumate. Incearca sa inlocuiesti IE cu Firefox, Opera sau Chrome, ce-ti place, pt ca IE are mari slabiciuni de securitate. In orice caz m-ai facut curios si dupa amiaza cand ajung acasa o sa vad daca am aceeasi problema. Iti mai recomand (daca nu ai facut-o deja) sa descarci noua versiune Avira 10 care este disponibla de o saptamana.

    P.S.: @icon, de ce sa schimbe ma AV-ul? Ca sa nu-i mai vada "infectia"!? Buna solutie...

    L.E.: A... si mowgli, un produs foarte bun pt infectiile de genul asta este Iobit 360 FREE, il gasesti gratis la download pe www.iobit.com/. Descarca-l si arde-i o scanare; dureaza foarte putin si este deosebit de eficient contra infectiilor web based. Spor!
    1 1
  • C-G-C
    Da da, buna solutie icon.tipic romaneasca, da mai simplu pune laptopu pe mute si nu mai piscuie. :))

    C-G-C merci de info, dar nu vad de ce as schimba IE cand problema nu e de la mine.Stiu ca are slabiciuni dar raman la el.
    Din moment ce de 2 ani n-am avut probleme cu automarket si acuma la orice stire Avira imi face spam cu warning-uri, mai exact 4 warninguri de fiecare data cand deschid sau dau refresh la o pagina.Poate e un virus, poate e altceva. vreo reclama vazuta ca virus, ideea e ca incearca sa-mi puna un fisier pe hard, ii dau deny acces si totusi pagina o deschide apoi, deci e o reclama pop-up sau ceva.Nu stiu, nu ma pricep la prostii de-astea.

    Eu am postat asta in caz ca e virus poate cineva de la automarket face ceva ca sa remedieze problema ca altii sa nu se infecteze.N-am postat sa ma vaicaresc ca sincer pe mine nu ma deranjeaza sa stau fara automarket.
    0 0
  • @mowgli
    De curiozitate incearca urmatorul lucru:
    1. Descarca Firefox: http://www.mozilla.com/ro/
    2. Instaleaza-l
    3. Ulterior din meniul "Unelte" mergi la "Suplimente", cauti Adblock Plus, instalezi si te abonezi la "RoList+EasyList".

    Scapi de reclame si este posibil sa-ti blocheze si porcaria aia. Daca nu te descurci cu ceva pana pe la 14 mai sunt pe la PC si poti sa scrii aici. Bafta!
    1 0
  • C-G-C
    Ok, merci.Pai e clara treaba, daca tu ai avira si mozilla si nu ai probleme inseamna ca e de la IE, probabil mozilla ti-l blocheaza automat.
    0 1
  • @C-G-G
    off-topic

    probabil ca Avira e destul de nebun sa vada infectii unde nu sunt. Nu l-ai auzit pe presedinte? 40% din diagnostice sunt GRESITE!

    Ce nu inteleg e logica ta. Daca schimba AV-ul infectia trece in PC? restu'... e tacere?
    0 1
  • Aoleu inginerii si mecanicii se pricep si la antivirusi......cata prostie exista in rasa lor!!!
    1 0
  • Remote diagnostic
    Ce stire interesanta despre IE7 Avira Si saitu Automarket!

    Pardon, parca era despre Reno flatulence si BRD.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Personal... Mowgli nu-ti recomand sa descarci niciodata varianta in romana a nici unui soft :) In rest C-G-C are idei bune, daca nu ma insel si Malwarbytes.org are un soft foarte bun anti malware si s-ar merita o scanare si cu el.
    0 0
  • mda
    si totusi, un raspuns din partea celor de la automarket? apreciez sfaturile , dar repet, problema nu e la mine.No sa-mi schimb acuma softurile de prin calculator si sa incerc solutii de auto-evitare a problemei.Nu cred ca e de datoria mea sa ignor problema sau sa o rezolv.In fine... Ideea e ca daca scriu pu** toti staff-ul automarket e cu ochii pe butonul "remove".Dar cand are cineva o problema reala sau o sugestie toata lumea tace si e in concendiu.
    0 0
  • mircea
    @mowgli
    In conditiile in care esti singurul (repet: singurul) utilizator care a sesizat o problema de acest tip, nu exista niciun motiv sa credem ca e vina site-ului. Nici nu are de unde, de altfel. Esti pe o pagina atat de simpla ca si constructie (fara flash-uri externe, fara alte HTML-uri) incat nu exista logica "invaziei" de virusi de la Automarket.

    Numai bine.
    3 3
  • Crysty
    @ mowgli
    E de la faptul ca nu e semnal in jungla!
    1 3
  • Sau,,,
    Sau umbla pe site-uri deocheate.
    2 2
  • @C-G-C: o fi de la mine dar cu nici o scanare nu gaseste nimic, iar problema apare doar pe site-ul asta.Cred ca este internet exploreru de vina.In fine, prea mult se consuma, se pare si altii pe probleme mele.
    Ca de exemplu faptul ca eu intru pe site-uri deocheate.Gicu, ti-as spune ceva legat de site-uri deocheate dar s-ar putea sa nu-ti cada bine si cum am fost educat cat de cat de ai mei ma abtin.totusi, pastrez ideea in gand ;).
    0 0
  • you_hooo
    mai are sens sa comentam?!
    parca trebuia discutat de o flota de fluence cumparata de brd_mishto reclama... uite cat de prieteni sunt francezii... si peste mari si tzari! trebuia sa dati si numele dealer-ului ca reclama sa fie completa! oricum, mai sus s-a vorbit de antivirusi; cred ca ar trebui discutat si de lumea auto atat de virusata! multumim!
    0 0
  • Carlos
    @ AUTOMARKET
    Si eu am aceeasi problema ca si mowgli. Pana acum nu s-a intamplat. Am tot AVIRA si nu-mi da avertizari aiurea la alte site-uri. Problema este la voi.
    1 0
  • @carlos
    Doamne, ma duc sa sacrific un miel si un pahar de vin pentru sanatatea ta. :)). Credeam ca sufar de paranoia sau ceva.
    0 0
  • @C-G-C
    Te simti inginer sau mecanic zi ca sa te categorisesc!Nu stiu de ce te bagi aiurea in seama.
    referitor la subiect tu stii cat de urata e masina asta?
    0 0
  • ca sfat folositi NOD32 cel mai tare a meritat banu'
    0 0
  • @VST
    Daca ai stii ce "bun" este NOD32 sincer ai regreta banii dati. De cate ori am fost la o reinstalare de sistem/devirusare care a avut NOD 32 nici nu-ti poti imagina cat de permisiv este acest AV. Recunosc nu erau cu licenta, dar asta are prea putina importanta in conditiile in care si la testele realizate de revistele de specialitate s-a clasat destul de prost. Daca vreti sa dati bani pe un AV bun recomand Kaspersky sau BitDefender. AV free bune: Avira, AVG sau Avast (ultimele doua ceva mai 'resource hog'). Orice altceva este pierdere de timp sau de bani. Si asta a fost ultimul meu post pe aceasta tema.

    P.S.: Daca vreti sa scapati de virusi folositi Linux (recomand Ubuntu pt incepatori :). O seara placuta!
    0 0
  • mare ren
    claudiabrd
    ''domnul'' alu saftei este un clasic in viata: asta este tot ce poate vinde catre BRD, singurul client fidel pe linie franceza in Romania...20 si ceva de Renault?

    rade si curcile de Renault Franta de el

    Multe Sucseuri in continuare ca merita iel,Moldavul cu Ochi de Bufnitza!
    Îţi place acest comentariu? [da] [nu] (Scor: 0by 0)
    0 2
  • ON TOPIC!!!!
    Bravo lor..sunt nationalisti, nu ca romanasii care blameaza dacia (de exemplu).Ca face masini ieftine?!?!?!N-am logan stati linistiti si nici 15 ani nu am).Mai repet bravo lor.....Sarkozy se da jos din Laguna(masina prezidentiala).De ce?Ca e mare limuzina?Nu.Ca promoveaza imaginea tarii...Apropo de imaginea unei tari, da da...tara noastra....Romanica....E promovata de nemti de italieni de francezi in fotbal.Is echipe de fotbal care au ca sponsori dacia:)...Iar kestia cu plimbatu prin serviceuri e valabila la toate marcile...intr-un articol despre renault de obicei se arunca cu noroi dinspre posesorii de vw opel ford fiat kia..si invers...dar printr-o psihologie inversa ne dam seama ca toate sunt cam in aceeasi galeata ;)
    3 0
  • Opinie
    21 Fluence, 6 Laguna
    BRD-GSG are peste 1000 de masini Dacia si Renault in toata tara. Astea 27 de masini sunt ultimile aparitii Renault, pentru ca vor sa-si pastreze o imagine impecabila.
    4 1
  • My Renault loves the service
    My Renault loves the service
    Renault e dependent de service ca unii de tutun! TOT.. absolut TOT cade mai repede decat la oricare din masini!

    Si totusi .. a mancat si Automarket o ciorba ca a dat stirea sta.. nu mai fiti rautaciosi... ca doar 27 de masini renault s`au vandut azi sigur prin Romania
    1 5
  • plictiseala in showroom la skoda huh? asa am auzit :)) ce ti-e si cu plictiseala asta... determina oamenii sa scrie lucruri stupide pe calculator :))
    3 0
  • @asta cu serviceurile
    renault
    sunt curios cate masini si c masini ai condus tu.ia zi tu ce cade anume sa ne luminezi si pe noi...pe renault sistemele de injectie si partea electronica este bosch magneti mareli valeo siemens texas instruments sagem..ai auzit de astia?da fac si pt vw..ce anume cade?adu argumente nu mai vorbi din auzite
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru