Primele imagini ale noului Renault Laguna facelift?

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.09.2010
Standul Renault de la Paris va oferi publicului ocazia de a face cunoştinţă live cu faceliftul operat pe Laguna. Modelul de segment mediu va primi o serie de modificări estetice importante.

Esential

120 de g/km emite versiunea revizuită a motorului 1.5 dCi de 110 cai putere, instalată pe Laguna facelift.

Presa franceză publică astăzi două imagini pe care site-urile din Hexagon le prezintă ca fiind primele fotografii cu noul Renault Laguna facelift. Văzut încă de la debutul oficial ca un semi-eşec în ceea ce priveşte aspectul general, actualul Laguna se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu o nouă faţă, restilizată de echipa noului designer Laurens van den Acker.

Faceliftul afectează ambele variante de caroserie, berlină şi SportTour, reuşind să aducă un aer proaspăt, sugerat de blocurile optice restilizate, de ornamentele contrastante ale spoilerului faţă şi de linia capotei.

La nivel mecanic, Renault nu a operat schimbări majore, principala noutate fiind reducerea valorilor de consum şi a emisiilor unităţii diesel de 1.5 litri şi 110 cai putere, existent deja în gamă. Graţie noilor modificări, emisiile scad de la 128 la 120 de g/km.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • au stricat-o !!!!

    pe astia ii mananca'n. . . ca pe maimutze. Cum nu au ceva de facut cum strica ceva. Muchia aia cromata e ca nuca'n perete :(
    8 7
  • Posterior
    In cazul Laguna singura problema de ordin estetic era partea din spate, acolo as fi fost curios sa vad daca s-au operat schimbari. In rest era oricum o optiune buna in clasa ei.
    9 6
  • Laguna
    @C-G-C laguna era o optiune buna, dar atat, nu iese cu nimic in fata.
    Pacat de interior, chiar imi place.
    5 5
  • adevarul e ca mai bine sa o scoata cu totul din productie! Fluence se achita la fel de bine ca un model din clasa medie! Oricum Laguna 3 este o catastrofa de masina
    7 8
  • Pot sa-i puna si aripi!Se stie foarte bine ca acest model e un esec!...Pe linga alte esecuri.(Velsatis)
    4 4
  • care sa fie profilul comentatorilor de mai sus?
    sa fie niste copii de 14-15 ani ai caror parinti conduc cazaturi inscriptionate TDI ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru