Renault megane electric

Joi, 16 Septembrie | Interviu

Am stat de vorbă cu Luca de Meo, șeful Renault: „Avem dealeri care ne cer de 15 ani să relansăm Renault 5”

Am stat de vorbă cu Luca de Meo și am aflat că următorul model electric Renault va fi un SUV, dar și că există o presiune uriașă pentru relansarea lui Renault 5.
Luni, 06 Septembrie | Modele noi

Am văzut pe viu noul Renault Megane Electric: 5 motive pentru care e un model revoluționar + VIDEO

Cu ocazia vizitei dedicate lui Dacia Jogger, am avut ocazia de a vedea pe viu și noul Renault Megane Electric. Este o adevărată revoluție: estetic, tehnologic, electric.
Luni, 06 Septembrie | Modele noi

Noul Renault Megane 100% electric este aici: 130 CP sau 218 CP și autonomie de până la 470 km

Renault a prezentat noul Megane E-Tech Electric, primul model dintr-o nouă generație de vehicule cu emisii zero. Megane-ul electric oferă o autonomie de până la 470 de kilometri și un motor electric disponibil în două versiuni de putere: 130 CP sau 218 CP.
Marti, 08 Iunie | Masini electrice si hibride

Detalii despre viitorul Renault Megane electric: motor de 217 CP și autonomie de 450 de kilometri

Renault a publicat imagini noi cu versiunea de pre-producție a viitorului Megane electric. Francezii anunță că noul model va avea un motor electric de 217 cai putere și o autonomie de 450 de kilometri.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Concepte

Renault prezintă noul concept electric Megane eVision: 217 CP și autonomie medie mixtă de până la 450 de kilometri

Renault a prezentat noul Megane eVision, un concept electric care va sta la baza unui hatchback de serie. Noua platformă folosită de francezi propune un motor electric cu 217 CP și o baterie cu capacitatea de 60 kWh. Versiunea de serie va păstra 95% din designul conceptului, iar lansarea va avea loc în 2021.

Tag-uri similare

Renault, Renault Megane, concept electric, renault megane electric, renault megane evision, megane evision, concept electric megane
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru