Restituire taxa auto

Vineri, 06 Octombrie 2017 | Intern

Restituirea taxei auto: ANAF va returna banii inclusiv fără dovada plății, certificatul de înmatriculare sau cartea de identitate a vehiculului

Restituirea taxei auto se va realiza chiar și în situațiile în care persoanele nu mai au dovada de plată a taxei, certificatul de înmatriculare sau cartea de identitate a vehicului.
Vineri, 25 August 2017 | Intern

Cererile pentru restituirea taxei auto pot fi depuse: autoritățile au publicat formularul pentru rambursarea banilor

Guvernul a publicat în Monitorul Oficial formularul necesar pentru restituirea taxei auto, astfel că toți cei care au plătit o formă a acestei taxe pot începe să depună documentele necesare.
Joi, 10 August 2017 | Intern

Procedura completă pentru recuperarea taxei auto: cererile trebuie depuse până în august 2018

Procedura pentru recuperarea taxei auto presupune depunerea unei cereri tip însoțită de chitanța care dovedește plata taxei auto. Documentele trebuie depuse cel târziu în 31 august 2018.
Luni, 07 August 2017 | Intern

Calendarul restituirii taxei auto a fost stabilit: românii își vor primi banii înapoi până în martie 2019 cu o dobândă de 0.02% pe zi

Autoritățile au anunțat că taxa auto va fi restituită pe parcursul anului 2018, cu excepția timbrului de mediu, care va fi înapoiat până în martie 2019. Proprietarii vor primi și o dobândă de 0.02% pentru fiecare zi de întârziere.
Joi, 12 Ianuarie 2017 | Intern

Fața nevăzută a eliminării timbrului de mediu: recuperarea taxelor auto plătite anterior ar putea deveni mai dificilă

Procedura de recuperare a taxelor auto ar putea deveni mai dificilă după eliminarea timbrului de mediu începând din 1 februarie, potrivit unor avocați.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Intern

Rambursarea taxei auto în 5 ani, declarată ilegală de UE: banii trebuie restituiţi integral într-o singură tranşă

Decizia autorităţilor române de a rambursa taxa auto într-un interval de 5 ani încalcă legislaţia Uniunii Europene, întrucât suma ar trebui restituită integral într-o singură tranşă.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Intern

Procedura completă pentru recuperarea taxei auto: descarcă cererea şi află cum îţi poţi lua banii înapoi chiar dacă nu mai ai chitanţa

ANAF a publicat ghidul complet al recuperării taxei auto din perioada 2007-2013. Restituirea taxei se va face pe parcursul a cinci ani şi este posibilă chiar dacă nu mai ai chitanţa care să ateste plata.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Intern

Curtea de Justiţie a UE: "rambursarea eşalonată a taxei auto este ilegală"

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a anunţat că modalitatea de rambursare a taxei auto încasate ilegal de statul român contravine normelor europene, titrează Avocatnet.ro.
Luni, 03 Martie 2014 | Intern

Taxa auto va fi restituită eşalonat: 20% pe an

Guvernul României a emis o Ordonanţă de Urgenţă prin care a stabilit modalitatea de restituire a taxei auto. Cetăţenii care au câştigat procesul cu statul îşi vor primi banii înapoi în cinci ani, în transe anuale de 20%, actualizate cu inflaţia şi incluzând dobânzile până la plata integrală.

Tag-uri similare

taxa auto 2012, restituire taxa auto, recuperare taxa auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru