RX-Vision

Vineri, 20 Martie 2020 | General

Mazda RX-Vision GT3 Concept, prototip virtual pentru fanii jocului video Gran Turismo Sport: conceptul niponilor va fi disponibil începând cu luna mai

Fanii jocurilor video vor putea concura pe circuitele favorite disponibile în jocul video Gran Turismo Sport și cu noul Mazda RX-Vision GT3 Concept. Prototipul virtual va fi disponibil începând cu luna mai.
Luni, 18 Septembrie 2017 | Concepte

Mazda nu renunță la ideea unei sportive cu motor rotativ: japonezii lansează o versiune revizuită a lui RX Vision în cadrul Salonului Auto de la Tokyo

Oficialii Mazda au confirmat faptul că vom vedea o versiune revizuită a conceptului RX Vision în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Versiunea de serie ar urma să debuteze în 2020.
Marti, 18 Iulie 2017 | General

Zvonuri: Mazda RX-9 ar putea debuta la Tokyo cu un motor rotativ de generație nouă

Zvonuri, zvonuri și iar zvonuri. Presa din Asia spune că Mazda ar putea lansa sportivul RX-9 cu motor rotativ de generație nouă. Debutul ar urma să aibă loc în această toamnă în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Sambata, 30 Ianuarie 2016 | Concepte

Când Mazda e peste Bentley și Porsche: conceptul RX-Vision a fost ales în Franța cel mai frumos prototip al anului

Mazda RX-Vision Concept a fost numit cel mai frumos concept al anului 2015 în dauna unor prototipuri semnate de Bentley și de Porsche. Semn că francezii îi iubesc pe japonezi mai mult decât pe germani și englezi. Știm: nimic nou sub soare.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Scoateţi posterele de la naftalină, reînviaţi guma Turbo: Mazda RX-Vision e aici să anunţe urmaşul lui RX-7

Unul dintre cele mai frumoase concepte prezentate în lumea auto a ultimilor ani a fost prezentat azi de Mazda la Tokyo. Anunţă urmaşul lui RX-7 şi un nou motor rotativ de 1.6 litri care va dezvolta în jur de 300 de cai putere. Să vină!

Tag-uri similare

Mazda, Mazda RX-7, RX-Vision
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru