Mazda RX-7

Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Scoateţi posterele de la naftalină, reînviaţi guma Turbo: Mazda RX-Vision e aici să anunţe urmaşul lui RX-7

Unul dintre cele mai frumoase concepte prezentate în lumea auto a ultimilor ani a fost prezentat azi de Mazda la Tokyo. Anunţă urmaşul lui RX-7 şi un nou motor rotativ de 1.6 litri care va dezvolta în jur de 300 de cai putere. Să vină!
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Concepte

Mazda publică prima imagine a unui nou concept sportiv, așteptat să fie înlocuitorul lui RX-7

Mazda a dezvoltat un nou concept sportiv, pe care îl va dezvălui în octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo. Anticipat deja de o imagine teaser, conceptul ar putea folosi un motor rotativ, anticipând un urmaș al lui RX-7.
Luni, 22 August 2011 | Industrie

Mazda opreşte producţia lui RX-8

La scurtă vreme de la oprirea temporară a dezvoltării motoarelor Renesis, cei de la Mazda au decis să oprească producţia lui RX-8, singurul model din gama actuală echipat cu un motor rotativ.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Mazda RX-7 ar putea să se numească RX-9

Mazda lucrează în prezent la un model coupe, botezat RX-9, care va prelua şasiul viitorului RX-5 şi motorul rotativ Renesis 16X, dispus să ofere peste 300 de cai.
Vineri, 23 Iulie 2010 | Autoipoteze

Nissan relansează coupe-ul 200SX pentru a se bate cu VW Scirocco

Nissan se pregăteşte să lanseze în viitorul apropiat un coupe cu tracţiune spate, poziţionat sub actualul 370Z, capabil să preia tradiţia vechiului 200SX.
Miercuri, 21 Iulie 2010 | Modele noi

Mazda pregăteşte un succesor al lui RX-7 cu motor rotativ turbo

Succesorul lui RX-7 s-ar putea numi RX-9 şi va fi echipat cu un motor Renesis turbo. Surse din cadrul companiei Mazda anunţă un debut în 2013.
Joi, 13 Mai 2010 | Modele noi

Viitorul Mazda RX-7 va avea un motor rotativ de 300 de cai

Ultimele informaţii din curtea Mazda asigură fanii modelului RX-7 de existenţa unui nou motor rotativ sub capota viitoarei generaţii a modelului sportiv. Acesta ar urma să aibă aproximativ 300 de cai putere.
Luni, 28 Decembrie 2009 | Autoipoteze

Viitorul Mazda RX-7 ar putea avea pana la 300 de cai

Viitoarea generatie a coupe-ului Mazda RX-7 ar putea imprumuta din trasaturile stramosului sau. Modelul se va axa pe reducerea masei totale si pe exploatarea resurselor unui nou motor rotativ.
Sambata, 28 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Mazda RX-7 ar putea reveni pe piata

Ikua Maeda, seful de design Mazda, a prezentat conducerii companiei o schita cu viitorul Madza RX-7. Daca proiectul va fi acceptat, vom putea vedea noul model in cadrul Tokyo Motor Show din 2011.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | Modele noi

Mazda lucreaza la succesorul lui RX-7

Seful departamentului de design de la Mazda a declarat ca doreste sa vada un succesor pentru modelul RX-7 pe sosea. Primul concept al viitorului RX-7 va fi prezentat in decursul anului viitor.

Tag-uri similare

Mazda, design, Mazda RX-7, RX-7, schita, viitorul Mazda RX-7, Ikua Maeda, motorul rotativ, noul Mazda RX-7, Tokyo Motor Show
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru