Schimbari climatice

Luni, 11 Iulie 2022 | Industrie

După Stellantis, și Volvo se retrage din Asociația Constructorilor Europeni din cauza presiunilor climatice

Volvo a anunțat că va părăsi Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) până la finalul acestui an. Constructorul suedez devine al doilea producător care părăsește această organizație, după Stellantis. Volvo nu este mulțumit de strategia ACEA cu privire la combaterea schimbărilor climatice în domeniul auto.
Joi, 23 Septembrie 2021 | Industrie

BMW și Daimler dați în judecată de un ONG german pentru protecția mediului

Cei doi giganți din industria auto au fost dați în judecată de Deutsche Umwelthilfe, un ONG german pentru protecția mediului, fiind acuzați că nu și-au înăsprit obiectivele privind emisiile de carbon și că nu luptă îndeajuns împotriva schimbărilor climatice.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Tehnologie

Google Maps vrea să promoveze circulația mașinilor pe drumuri ''prietenoase cu mediul''

Aplicaţia Google Maps va începe să direcţioneze şoferii pe rute despre care se estimează că ar genera cel mai redus nivel de emisii de carbon, în funcţie de trafic, relief şi alţi factori, potrivit unui anunț al companiei americane.
Sambata, 05 Octombrie 2019 | Industrie

Danemarca a cerut interzicerea mașinilor diesel și pe benzină în Europa, până în 2040: alte 10 țări europene susțin propunerea

Danemarca a cerut interzicerea, la nivel european, a tuturor mașinilor diesel și pe benzină, până în 2040. Propunerea este susținută de alte 10 țări din Uniunea Europeană, printre care Lituania, Letonia, Slovenia și Bulgaria. Obiectivul declarat este combaterea schimbărilor climatice.

Tag-uri similare

Uniunea Europeana, UE, Danemarca, schimbari climatice, interzicere benzina Europa, interzicere diesel Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru