Scoala de soferi

Luni, 18 Aprilie 2022 | Tehnologie

General Motors a patentat o tehnologie care înlocuiește instructorii auto

General Motors a înregistrat un patent prin care dorește să reinventeze cursurile la școala de șoferi. Conform companiei americane, în viitor vom avea o mașini autonomă care vor oferi singurr lecții de condus, fără nevoia unui instructor. Acestea vor putea evalua performanțele cursanților și vor oferi acces la mai multe funcții în timp.
Joi, 31 Octombrie 2019 | Tehnologie

Microsoft a dezvoltat un software care înlocuiește polițistul la examenele pentru permisul auto

Microsoft a dezvoltat o aplicație software capabilă să stabilească dacă un cursant merită să primească permisul de conducere la capătul examenului auto, astfel că elimină polițistul rutier din procesul de decizie.
Vineri, 31 Martie 2017 | Intern

Proiect: examenul pentru permisul auto ar putea include o probă de prim ajutor în trafic

Un deputat a inițiat un proiect de lege prin care examenul pentru obținerea permisului auto va include o probă de prim ajutor în trafic în cazul producerii unui accident.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Intern

Fără analfabeţi pe şosele: permisul auto nu va mai putea fi obţinut de persoanele care nu au absolvit cel puţin clasa a 10-a

Legislaţia rutieră va fi schimbată pentru ca permisul auto să nu mai poată fi obţinut de persoanele care nu au absolvit cel puţin clasa a X-a. Scopul măsurii este de a reduce drastic numărul de accidente.
Joi, 16 Iunie 2016 | Intern

Proiect de lege: examenul pentru permisul auto va include probă de poligon şi traseu pe timp de noapte

Examenul pentru obţinerea permisului de conducere ar urma să includă şi poligon şi traseu pe timp de noapte, pe lângă cele două probe actuale, testul teoretic şi traseul pe timp de zi.
Joi, 31 Martie 2016 | Modele noi

Englezii au construit o mașină pentru copiii sub 10 ani. Viteza maximă este de 16 km/h

O școală de șoferi din Marea Britanie a construit o mașină electrică cu două locuri, destinată copiilor sub 10 ani.
Luni, 27 Iulie 2015 | Intern

Analiză: doar 37% dintre absolvenții școlilor de șoferi din România iau permisul din prima

O analiză efectuată de Ziarul Financiar a relevat faptul că rata de promovabilitate a candidaților care abordează examenul de permis de conducere în România este mai mică de 40% la prima încercare.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | Intern

Schimbări la şcoala de şoferi: camere video şi GPS pe toate maşinile

O nouă normă a Ministerului Transporturilor dictează ca toate maşinile şcolilor de şoferi trebuie să fie echipate cu două camere video şi GPS. Măsura este aplicabilă din 13 noiembrie şi va duce la scumpirea şcolarizării.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Intern

Noua formulă a examenului auto scumpeşte şcoala de şoferi cu până la 50%

Propunerile poliţiştilor de modificare a examenului pentru obţinerea permisului de conducere duc la creşterea preţului de şcolarizare cu până la 50%. Cei mai afectaţi sunt candidaţii care urmează categoriile A, A1, A2 şi AM.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | General

Englezii vor invata sa conduca la volanul lui Fiat 500

British School of Motoring, organizatia care ii invata sa conduca pe britanici, va achizitiona 14.000 de exemplare Fiat 500. Modelul italian va inlocui vechea flota Opel Corsa.

Tag-uri similare

Fiat, 500, scoala de soferi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru