Semi

Joi, 15 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Producția în masă a primului camion Tesla va începe la sfârșitul lui 2024

Elon Musk, șeful Tesla, a anunțat că producția în masă a primului camion al mărcii, Tesla Semi, va începe la finalul lui 2024. În prezent, camionul electric este produs în doar câteva exemplare pe an.
Luni, 10 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Tesla Semi a intrat în producție. Primele exemplare, livrate către PepsiCo

Elon Musk a anunțat, prin intermediul unei postări pe Twitter, startul producției pentru capul tractor Semi. Primele exemplar vor fi livrate către PepsiCo în 1 decembrie.
Miercuri, 10 August 2022 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: Livrările camionului electric Tesla Semi vor începe anul acesta

Elon Musk a anunțat prin intermediul platformei Twitter că livrările lui Tesla Semi vor debuta anul acesta. Este vorba despre versiunea cu autonomie de până la 804 kilometri.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla va produce propriile baterii pentru Cybertruck, Roadster și Semi: acestea vor fi disponibile "în volume mari" din 2022

Elon Musk a anunțat că Tesla va produce propriile baterii pentru pick-up-ul Cybertruck, sportiva Roadster și capul-tractor Semi în volume mari începând din 2022. Se anticipează că noile baterii vor oferi performanțe superioare.
Joi, 23 Iulie 2020 | Industrie

Tesla anunță un nou profit și construcția unei uzine în Texas: americanii vor produce aici Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y

Tesla a anunțat un profit de 100 de milioane de dolari pentru al doilea trimestru al anului și va construi o nouă uzină în statul american Texas, acolo unde va produce Cybertruck, Semi, Model 3 și Model Y.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

UPS a rezervat 125 de Tesla Semi, cea mai mare comandă de până acum

Compania americană de logistică și transport United Parcel Services (UPS) a rezervat 125 de Tesla Semi, cea mai mare comandă de până acum pentru capul tractor electric.

Tag-uri similare

Tesla, comenzi, Tesla Semi, Semi, rezervari, UPS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru