Skoda kamiq

Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Joi, 16 Aprilie 2020 | General

Skoda dezvăluie culorile preferate ale clienților pentru noile sale modele: albastru pentru Scala și gri pentru Kamiq

Cei mai mulți clienți ai noului model Skoda Scala au ales o nuanță albastră pentru caroserie, în timp ce clienții noului Skoda Kamiq au mizat preponderent pe gri, potrivit statisticilor anunțate de producător.
Miercuri, 15 Ianuarie 2020 | Modele noi

Skoda lansează nivelul de echipare Scoutline pentru SUV-ul Kamiq: protecții suplimentare și tapițerie specială

SUV-ul Skoda Kamiq Scoutline va putea fi admirat în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Nivelul de echipare propune elemente noi pentru caroserie și scaune îmbrăcate într-un material special.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Modele noi

Motorizare nouă pentru Skoda Kamiq și Scala: modelele constructorului ceh pot fi comandate și cu motorul de 1.5 litri TSI de 150 CP

Skoda introduce motorul pe benzină de 1.5 litri TSI de 150 CP pe modelele Kamiq și Scala. Totodată, cehii au pregătit și pachetul opțional Sport Chassis Control.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Livrări Skoda în luna noiembrie: 109.000 de unități, în scădere cu 1%

Skoda a livrat în luna noiembrie 109.000 de mașini noi la nivel global, în scădere cu 1% raportat la aceeași perioadă din 2018. Octavia rămâne cel mai iubit model din gamă, iar SUV-urile Kodiaq și Karoq adună din ce în ce mai mulți fani.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Economic

Livrări în creștere pentru Skoda în luna octombrie: Octavia rămâne cel mai popular model din gama cehilor

Skoda a livrat în luna octombrie peste 105.000 de mașini, în creștere cu aproape 6% față de perioada similară a anului trecut. În primele zece luni ale anului, cehii au livrat peste un milion de mașini la nivel global.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Tehnologie

Skoda lansează un asistent digital inteligent: Kamiq și Scala, primele modele care primesc noul serviciu

Laura este numele asistentului digital inteligent pregătit de Skoda. Serviciul este disponibil pe modelele Kamiq și Scala și face parte din sistemul de infotainment de top Amundsen.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Intern

Prețuri Skoda Kamiq în România: cel mai mic SUV al cehilor pleacă de la 14.800 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri pentru noul Kamiq. Pe piața din România, cea mai accesibilă versiune a SUV-ului din Mlada Boleslav pornește de la 14.791 de euro și este echipată cu motorul pe benzină de un litru și 95 CP.
Joi, 05 Septembrie 2019 | Modele noi

Skoda Kamiq primește nivelul de echipare Monte Carlo: noutăți estetice și îmbunătățiri la interior

Skoda a publicat imagini și informații despre nivelul de echipare Monte Carlo pentru SUV-ul Kamiq, care include o serie de noutăți estetice pentru exterior și îmbunătățiri la interior.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4, Audi A1 și SsangYong Korando

Mercedes-Benz EQC și CLA, Skoda Kamiq, BMW Z4 și Audi A1 au obținut 5 stele în testele Euro NCAP. De asemenea, Korando devine primul model al constructorului SsangYong care obține calificativul maxim.
Miercuri, 28 August 2019 | Tehnologie

Skoda introduce conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir: Scala și Kamiq, primele modele care vor beneficia de noul sistem

Skoda introduce pe noile Scala și Kamiq serviciul Wireless SmartLink. Acesta permite conexiuni Apple CarPlay și Android Auto fără fir și poate fi comandat împreună cu sistem de încărcare wireless dedicat telefoanelor inteligente.
Joi, 01 August 2019 | Modele noi

Skoda Scala și Kamiq primesc versiunea de echipare Monte Carlo: prezentarea va avea loc la Frankfurt

Skoda a anunțat că noile Scala și Kamiq vor fi disponibile în versiunea de echipare Monte Carlo. Ambele modele vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Iulie 2019 | Industrie

Skoda a început producția modelului Kamiq: SUV-ul compact este asamblat la uzina din Mlada Boleslav

Skoda a dat startul producției pentru modelul Kamiq, SUV-ul său compact ce va fi asamblat în cadrul uzinei din Mlada Boleslav. Kamiq este al treilea SUV Skoda pe piața europeană, după Kodiaq și Karoq.
Joi, 14 Martie 2019 | Economic

Skoda a livrat aproape 91.000 de mașini în luna februarie: cehii continuă anul în scădere

În luna februarie, Skoda a livrat 90.900 de mașini noi la nivel global, valoare în scădere cu 2.0% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Octavia rămâne cel mai popular model din gamă, însă Kodiaq și Karoq obțin rezultate din ce în ce mai bune.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Premierele Skoda de la Geneva: SUV-ul Kamiq împarte scena cu noul concept Vision iV, dar și cu bicicleta electrică Klement

Skoda Kamiq, conceptul Vision iV și prototipul bicicletei electrice Klement sunt câteva dintre premierele pregătite de constructorul ceh pentru Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 26 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Skoda a prezentat noul Kamiq: motoare de până la 150 CP și sisteme moderne de siguranță pentru cel mai mic SUV din gama constructorului ceh

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kamiq. SUV-ul constructorului ceh va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord, cu o mulțime de tehnologii de siguranță, dar și cu o gamă variată de motorizări. Noul Kamiq va debuta în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Vineri, 22 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu Skoda Kamiq: grila și blocurile optice, dezvăluite înainte de lansarea noului SUV în martie

Skoda a publicat două imagini cu grila frontală și blocurile optice ale noului SUV Kamiq, pe care îl va dezvălui la începutul lunii martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Joi, 14 Februarie 2019 | Economic

Skoda a livrat peste 100.000 de mașini în luna ianuarie: cehii încep anul în scădere

În ianuarie, Skoda a livrat 102.600 de mașini la nivel global, valoare în scădere cu 1.1% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Octavia rămâne cel mai popular model din gamă, însă Kodiaq și Karoq obțin performanțe din ce în ce mai bune.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primele schițe cu Skoda Kamiq: cel mai mic SUV din gama cehilor va fi prezentat în martie

Skoda a publicat primele schițe cu Kamiq. Cel mai mic SUV din gama constructorului ceh va avea blocuri optice duble, cu luminile de zi poziționate deasupra. Prezentarea oficială va avea loc la începutul lunii martie.
Joi, 24 Ianuarie 2019 | Modele noi

Skoda Kamiq este numele celui mai mic SUV din gama cehilor: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Skoda a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Kamiq, "crossover-ul de oraș" pe care cehii îl vor lansa în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În prezent, numele Kamiq este folosit în China pe un "SUV de oraș".

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Kodiaq, Skoda Karoq, skoda kamiq
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru