Skoda Superb plug-in hybrid

Luni, 06 Ianuarie 2020 | Intern

Modelele electrificate Skoda ajung și în România: Citigo electric pleacă de la 20.000 de euro, iar Superb iV PHEV are un preț de pornire de 33.400 de euro

Skoda a publicat lista de prețuri pentru noile Citigo-e iV (electric) și Superb iV (plug-in hybrid). Pe piața din România, citadinul electric are un preț de pornire de 19.990 de euro pentru versiunea de echipare Ambition, în timp ce sedanul plug-in hybrid pleacă de la 33.380 de euro.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Industrie

Skoda a început producția primului său model plug-in hybrid din istorie: Superb iV este produs la uzina din Kvasiny

Skoda a început în această săptămână producția lui Superb iV, primul model plug-in hybrid din istoria companiei. Producția are loc exclusiv la uzina de la Kvasiny, Cehia.
Luni, 22 Iulie 2019 | Industrie

Skoda a început producția de serie a modelului Superb facelift: vârful de gamă este asamblat la uzina din Kvasiny

Skoda a anunțat că modelul Superb facelift a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny. În scurt timp, angajații fabricii din Cehia vor începe și asamblarea lui Superb iV, primul plug-in hybrid din istoria Skoda.
Joi, 23 Mai 2019 | Modele noi

Primele fotografii și detalii cu Skoda Superb facelift: faruri LED Matrix și versiune plug-in hybrid de 218 CP cu autonomie electrică de 55 de kilometri

Skoda a dezvăluit primele imagini și detalii tehnice despre Superb facelift, care primește în premieră faruri cu tehnologie LED Matrix și o versiune plug-in hybrid de 218 cai putere cu autonomie electrică de 55 de kilometri.
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Cehii se alătură trendului ecologic: nava amiral Skoda Superb va primi sistem plug-in hybrid în 2019

Skoda a confirmat că va introduce în 2019 un sistem de propulsie plug-in hybrid pentru Superb, pe care îl va împrumuta de la Volkswagen Passat GTE.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Superb, Superb, Skoda Superb plug-in hybrid, Skoda Superb hibrid, Superb hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru