Skoda Superb

Miercuri, 21 Octombrie 2015 | Modele noi

Cristale pe jante și pe siglă pentru o ediție unicat a lui Skoda Superb

Skoda a pregătit un Superb special pentru Săptămâna Modei și a Design-ului din Cehia. Vorbim despre Superb Black Crystal, decorat cu cristale minuscule pe jante și pe sigle.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Skoda Superb Sportline, o versiune sportivă a navei amiral

Skoda a anunțat că va expune la Salonul Auto de la Frankfurt o versiune sportivă a actualului Superb. Ea se va numi simplu Sportline și va beneficia de o serie de accesorii estetice.
Miercuri, 26 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

1780 de kilometri cu un plin: Skoda Superb GreenLine are motor 1.6 TDI de 120 CP și consum mixt de 3.7 litri la sută

Skoda va prezenta varianta GreenLine 1.6 TDI a lui Superb la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul ecologic anunță un consum mixt de 3.7 litri la sută și poate parcurge 1.780 kilometri cu un plin.
Luni, 20 Iulie 2015 | General

Skoda oferă centură de siguranță și prelată pentru transportul celui mai bun prieten al omului

Skoda a introdus o serie nouă de accesorii pentru modelele sale. Printre noutăți se află o centură de siguranță pentru patrupede, două grilaje speciale și chiar o prelată.
Luni, 06 Iulie 2015 | Modele noi

Prețuri Skoda Superb în România: nava amiral din Cehia pleacă de la 21.300 de euro

Skoda Superb revine în forță pe piața sedanurilor medii. Nava amiral a constructorului ceh vine cu o gamă largă de motorizări și cu o echipare standard extrem de generoasă.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Skoda Superb Combi revine cu noi imagini

Skoda a publicat o galerie foto cuprinzătoare a noului Superb Combi, model aşteptat să fie expus în faţa publicului cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna acestui an.
Vineri, 13 Martie 2015 | Modele noi

Skoda Superb Combi se va lansa oficial în luna septembrie

Varianta cu portbagaj generos a modelului Skoda Superb a fost confirmată pentru lansare anul acesta. Ea va sosi în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, însă primele imagini vor apărea la mijlocul acestei veri.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Feature

Noul Skoda Superb: 7 întrebări și răspunsuri

Automarket a asistat la debutul noii generaţii Skoda Superb. Nava amiral a cehilor a fost dezvăluită în cadrul unui eveniment desfăşurat la Praga, cu ocazia căruia am reuşit să stabilim un prim contact şi să răspundem la 7 întrebări despre noul Superb.
Marti, 17 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Skoda Superb a ajuns la a treia generaţie: imagini şi informaţii oficiale

Skoda Superb ajunge astăzi la a treia generaţie modernă. Modelul ceh de segment D revine în actualitate schimbând formula de prezentare şi apare ca un sedan de familie cu linii agresive.
Vineri, 13 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Noi imagini ale viitoarei generaţii Skoda Superb

Skoda a dezvăluit noi imagini de tip teaser ale viitoarei generaţii Superb. modelul va fi expus la Salonul Auto de la Geneva şi va beneficia de un design complet nou, emoţional, inspirat de conceptul Vision C.
Marti, 03 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Noul Skoda Superb: prima imagine cu interiorul modelului ceh

Skoda a dezvăluit prima imagine cu interiorul noii generații Superb, model așteptat luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

Skoda Superb ar putea primi o variantă sportivă care să nu se numească vRS

Skoda va lansa o nouă generaţie a lui Superb în luna februarie, iar reprezentanţii mărcii afirmă că pregătesc şi o variantă mai sportivă. Contrar tradiţiei, aceasta nu va purta denumirea vRS.
Luni, 22 Decembrie 2014 | Modele noi

Noul Skoda Superb: o schiță prezintă designul posterior

Skoda a publicat o nouă schiță a viitorului Superb. Imaginea trădează designul posterior al sedanului care se va repoziționa într-un segment mai mare.
Duminica, 14 Decembrie 2014 | Modele noi

Skoda prezintă un teaser pentru noua generație a modelului Superb

Skoda a prezentat acum câteva zile primele imagini cu noul model Superb în variantă camuflată, iar acum ne arată un sketch de design. A treia generație a modelului Skoda Superb va fi lansată în februarie 2015.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Modele noi

Skoda prezintă primele imagini ale noii generaţii Superb, programată să debuteze în februarie

Skoda a publicat două imagini oficiale ale noii generaţii Superb, a cărei caroserie era deghizată cu elemente de camuflaj specifice prototipurilor. Dezvelirea va avea loc în luna februarie a anului viitor.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Skoda promite un război fulger: noile Fabia şi Superb şi un SUV cu şapte locuri

Skoda va declanşa o puternică ofensivă în următoarea perioadă. Cehii vor lansa noile generaţii ale modelelor Fabia şi Superb, precum şi un nou SUV, mai mare decât Yeti, cu şapte locuri, rival pentru Hyundai Grand Santa Fe.
Miercuri, 16 Iulie 2014 | Modele noi

Viitorul Skoda Superb va primi un sistem de propulsie hibrid

Următoarea generaţie a lui Skoda Superb va fi oferită şi în compania unui sistem hibrid, spun englezii de la Auto Express citând surse din cadrul mărcii din Cehia.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Modele noi

Skoda Superb Combi Outdoor, o nouă versiune a modelului ceh

Cehii de la Skoda au prezentat o nouă versiune a lui Superb Combi facelift. Vorbim despre pachetul Outdoor, disponibil în compania oricărei versiuni în afară de Greenline.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, recall, Skoda Octavia, TDI, Audi A3, Skoda Fabia, Skoda Superb, Seat Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru