Skoda Superb

Luni, 20 Mai 2019 | Economic

Livrările Skoda au scăzut în luna aprilie cu peste 10%: SUV-ul Karoq, singurul model din gama cehilor cu livrări în creștere

Skoda a încheiat luna aprilie cu o scădere de 10.5% în dreptul livrărilor. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată pe piața din China (-40.8%). Singurul model cu livrări în creștere a fost SUV-ul Karoq (+19.8%).
Marti, 14 Mai 2019 | Modele noi

Un nou teaser cu Skoda Superb facelift: vârful de gamă al cehilor va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix

Skoda a publicat un teaser video cu viitorul Superb facelift. Cehii ne anunță că viitorul vârf de gamă va fi echipat cu faruri cu tehnologie LED Matrix și stopuri spate cu lumini de semnalizare dinamice.
Vineri, 22 Martie 2019 | Industrie

Sărbătoare în cadrul Skoda: actuala generație Superb a ajuns la borna 500.000

Actuala generație Skoda Superb a fost asamblată în jumătate de milion de unități. Exemplarul cu numărul 500.000 a fost produs pe linia de asamblare a uzinei din Kvasiny, Cehia.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre Skoda Superb facelift: sedanul va avea modificări estetice minore și sistem plug-in hybrid

Skoda Superb va primi anul viitor un facelift cu modificări minore de design, în timp ce din punct de vedere tehnic principala noutate va fi introducerea unei versiuni plug-in hybrid.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Industrie

Cehii se opun mutării producției Skoda Superb în Germania: “Respingem categoric această posibilitate, este un profit pe care nu vrem să îl pierdem”

Sindicatele Skoda din Cehia se opun ideii ca o parte din producția modelului Skoda Superb să fie mutată la fabricile grupului VW din Germania. Acestea susțin că au reînceput negocierile cu șefii VW pe acest subiect.
Joi, 22 Martie 2018 | Modele noi

Skoda va lansa 19 actualizări în gama de modele până în 2020: versiunea de serie a SUV-ului Vision X apare în 2019

Skoda va împrospăta gama de modele cu 19 actualizări în următorii doi ani, iar printre noutăți se va număra și versiunea de serie a lui Vision X, SUV-ul cu sistem hibrid de propulsie cu benzină, gaz natural comprimat și motor electric.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Skoda Superb plug-in hybrid debutează în 2019: 218 cai putere și autonomie în modul electric de până la 70 de kilometri

Skoda lansează Superb PHEV (plug-in hybrid) în 2019. Sistemul de propulsie va fi preluat de pe Volkswagen Passat GTE și va oferi 218 cai putere. Autonomia în modul electric ar urma să fie de maximum 70 de kilometri.
Joi, 22 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noutăți în gama Skoda: Superb are un nou motor TSI de 272 CP, iar Octavia RS primește pachetul Challenge Plus

Skoda va introduce un pachet Challenge Plus pentru Octavia RS, în timp ce Superb va primi un nou motor TSI de 2.0 litri și 272 de cai putere. Ceasurile de bord digitale vor ajunge și pe Octavia, Superb și Kodiaq.
Marti, 17 Octombrie 2017 | General

Aniversare în cadrul Skoda: 70 de ani de când constructorul ceh produce mașini în uzina din Kvasiny

S-au împlinit 70 de ani de când Skoda produce mașini în cadrul uzinei din Kvasiny. Astăzi, fabrica constructorului ceh asamblează circa 1.000 de mașini pe zi și are aproximativ 8.000 de angajați.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Industrie

Cehia se implică în conflictul Volkswagen-Skoda: "Producția lui Skoda Superb nu se mută în Germania"

Autoritățile din Cehia se opun planului Volkswagen de a muta o parte din producția lui Skoda Superb în Germania, ca urmare a scăderii vânzărilor înregistrate de Passat.
Luni, 14 August 2017 | Masini electrice si hibride

Skoda și modelele electrice: cehii plănuiesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv

Skoda începe ofensiva eco cu un Superb plug-in hybrid și o versiune electrică pentru Citigo. Începând cu 2020, cehii pregătesc un hatchback, un SUV-coupe și un sportiv, toate electrice.
Luni, 29 Mai 2017 | Modele noi

Skoda Superb a primit îmbunătățiri: scaune cu masaj, un ecran central mai mare și o funcție suplimentară pentru sistemul Park Distance Control

Skoda a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Superb. De acum, nava-amiral poate fi comandată cu scaune cu masaj și cu un ecran central mai mare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Cehii se alătură trendului ecologic: nava amiral Skoda Superb va primi sistem plug-in hybrid în 2019

Skoda a confirmat că va introduce în 2019 un sistem de propulsie plug-in hybrid pentru Superb, pe care îl va împrumuta de la Volkswagen Passat GTE.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Modele noi

Skoda Octavia RS le dă aripi cehilor: următorul model sport pe listă este Superb RS

Skoda evaluează posibilitatea introducerii unui nou model sportiv în gama sa. Logo-ul RS ar urma să fie aplicat navei amiral, adică actualului Superb.
Luni, 11 Iulie 2016 | Modele noi

Skoda intuieşte un nou potenţial de creştere: ar putea lansa versiuni de performanţă vRS pentru Superb şi noul SUV Kodiaq

Skoda analizează oportunitatea de a dezvolta versiuni de performanţă vRS pentru modelul de clasă medie Superb şi viitorul SUV Kodiaq, însă a exclus acest "tratament" pentru Fabia.
Sambata, 09 Iulie 2016 | General

Mașinile prezentului sunt adevărate rachete: Skoda Superb Kombi câștigă o liniuță cu Lamborghini Countach și Lotus Esprit

Pentru a demonstra tuturor că noul Superb este o mașină rapidă, nu doar încăpătoare, Skoda a pus versiunea de 280 de cai putere față în față cu supercaruri ale secolului trecut. Deznodământul este ușor de intuit.
Joi, 12 Mai 2016 | Industrie

Cehii au motive de sărbătoare: a treia generaţie Skoda Superb a ajuns la o producţie de 100.000 de unităţi

Skoda a anunţat că a treia generaţie a modelului Superb a ajuns la 100.000 de unităţi produse de la lansarea din martie 2015.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Industrie

Volkswagen confirmă blocarea recall-urilor pentru Passat: "Update-ul software pentru Dieselgate măreşte consumul"

Volkswagen a confirmat că a fost nevoită să oprească recall-urile pentru Passat în cazul Dieselgate, întrucât software-ul care trebuia să remedieze emisiile măreşte consumul de carburant.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Electrificarea cehă: Skoda Superb hibrid plug-in vine în 2019, iar primul model electric apare până în 2021

Skoda Superb va deveni în 2019 primul hibrid plug-in din istoria mărcii, iar prima maşină electrică a constructorului ceh este programată pentru 2020 sau 2021.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Premii auto

Mașina Anului 2016: au fost anunțați cei șapte finaliști

Pentru titlul de Mașina Anului 2016 în Europa se vor bate șapte mașini, selectate în marea finală. Juriul va trebui să aleagă între patru mașini premium, roadsterul Mazda MX-5 și alte două modele de volum.

Tag-uri similare

Audi, Skoda, Seat, recall, Skoda Octavia, TDI, Audi A3, Skoda Fabia, Skoda Superb, Seat Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru