Skyactiv-x

Marti, 08 Martie 2022 | Feature

Am văzut pe viu noua Mazda CX-60: 5 motive pentru care noul SUV este unul premium

Confirmă Mazda CX-60 ambițiile premium ale niponilor? Am aflat răspunsul într-o vilă din Germania, unde am găsit ascuns noul SUV Mazda. În acest articol veți vedea o galerie foto generoasă și un clip de prezentare.
Marti, 26 Octombrie 2021 | Industrie

Viitoarea generație Mazda MX-5 va fi oferită în continuare cu un motor pe benzină

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Mazda MX-5 va fi oferită în continuare cu un motor termic. Cel mai probabil vorbim despre unitatea Skyactiv-X, propulsorul minune al mărcii japoneze.
Joi, 11 Februarie 2021 | Industrie

Mazda îmbunătățește motorul Skyactiv-X: putere în plus și consum mai mic de combustibil

Skyactiv-X, motorul minune de la Mazda, a primit câteva îmbunătățiri. Unitatea poate fi deja comandată în România și este disponibilă în echiparea modelelor Mazda3 și Mazda CX-30.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Mazda, surprinsă de cererea peste așteptări pentru motorul Skyactiv-X: "60% dintre clienții Mazda 3 au ales această unitate"

Mazda este surprinsă de cererea peste așteptări pentru motorul pe benzină Skyactiv-X, care a generat 60% dintre comenzile noii generații Mazda 3 și 45% dintre comenzile SUV-ului CX-30.
Miercuri, 05 Iunie 2019 | Intern

Mazda 3, disponibil în România și cu noua motorizare pe benzină Skyactiv-X: prețurile încep de la 23.000 de euro

Mazda 3 poate fi comandat pe piața din România și cu noul motor pe benzină Skyactiv-X de 2.0 litri și 180 de cai putere, iar prețurile încep de la 23.000 de euro.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Industrie

Mazda va lansa versiuni mild-hybrid pe toate modelele, începând din 2019: “Este una din măsurile prin care vrem să evităm amenzile UE privind emisiile”

Mazda a anunțat că va lansa versiuni mild-hybrid pentru toate modelele sale, începând din 2019. Măsura este menită să ferească producătorul de eventuale amenzi UE pentru nerespectarea noilor obiective de reducere a emisiilor CO2.
Vineri, 09 Martie 2018 | Tehnologie

Am condus prototipul viitorului Mazda 3: povestea Skyactiv-X, motorul pe benzină cu consum de diesel

Mazda ne-a invitat în Portugalia pentru a cunoaște noul motor Skyactiv-X. Motorul pe benzină folosește un sistem de aprindere prin compresie, așa cum se întâmplă în cazul diesel-urilor, iar asta promite eficiență sporită și un consum redus.

Tag-uri similare

Mazda, Mazda 3, Mazda SKYACTIV, skyactiv-x, aprindere prin compresie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru