Subventii masini electrice

Luni, 18 Aprilie 2022 | Economic

Germania vrea să reducă valoarea subvențiilor pentru mașinile electrice

Potrivit Ministerului Economiei din Germania, subvențiile pentru mașinile electrice vor fi reduse semnificativ începând din 2023. Mai mult, guvernul german dorește să elimine subvențiile pentru mașinile hibride cu încărcare la priză (PHEV) până la sfârșitul acestui an.
Joi, 05 August 2021 | Industrie

Rusia va oferi subvenţii pentru achiziția de vehicule electrice fabricate în ţară

Rusia vrea să subvenţioneze achiziţiile de mașini electrice fabricate în ţară, pentru a stimula cererea şi producţia, potrivit unui anunț făcut de Ministerul Economiei.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

În Germania, mai puţin înseamnă mai mult: nemţii primesc 4.000 de euro bonus la cumpărarea unei maşini electrice

Fiecare german care va cumpăra o maşină electrică va primi un voucher de 4.000 de euro, cu aproape 2.000 de euro mai puţin decât în România. Totuşi, bugetul total este de 1 miliard de euro, de 58 de ori mai mare decât în ţara noastră.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Intern

Guvernul va acorda 5300 de euro firmelor care vor cumpăra maşini electrice

Guvernul român stimulează companiile care vor să cumpere maşini electrice prin programul "Rabla", cu o primă de 5300 de euro. Firmele care nu pot participa la program, dar vor o maşină electrică vor fi subvenţionate şi ele cu 25% din valoarea maşinii.

Tag-uri similare

Ministerul Mediului, Mitsubishi i-MiEV, Citroen C-Zero, Laszlo Borbely, masini electrice Romania, subventii masini electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru