Citroen C-Zero

Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Schimbări la PSA: C3 ar putea fi produs în Slovacia, iar electricele ar putea fi eliminate din gamă

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au început să treacă în revistă toate proiectele în derulare în vederea unei restructurări masive. Printre modelele care ar putea să fie eliminate din gamă se numără şi Citroen C-Zero şi Peugeot iOn, construite în parteneriat cu Mitsubishi. Pe lângă asta, producţia lui C3 ar putea fi mutată în Slovacia din motive de costuri.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | General

Mitsubishi şi PSA recheamă 14.700 unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru probleme de frânare

Mitsubishi şi PSA Peugeot Citroen fac cel mai mare recall al modelelor electrice din istorie. Ei au anunţat că vor rechema în service 14.700 de unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru o defecţiune a sistemului de frânare.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Accidente exotice

Turul lumii cu Tesla Roadster, compromis de un accident în lanţ

Rafael de Mestre, spaniolul care vroia să facă înconjurul lumii la bordul unui Tesla Roadster, a fost implicat într-un accident în lanţ în Germania, care îl va ţine blocat vreme de trei săptămâni.
Luni, 13 August 2012 | General

eRace: Două echipe se întrec pentru prima traversare a lumii cu o maşină electrică de serie

Două echipe luptă pentru titlul de prima traversare a globului cu un automobil electric de serie. Duelul are la bază un Tesla Roadster şi un Citroen C-Zero.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Mediu

Doi ingineri vor face turul lumii în 200 de zile cu un Citroen C-Zero

Xavier Degon şi Antonin Guy, doi tineri ingineri din Franţa, vor demara pe 11 februarie 2012 într-o aventură inedită – turul lumii la bordul unui vehicul electric. Cei doi vor consuma energie electrică în valoare de 250 de euro.
Joi, 26 Mai 2011 | Reportaj

Am testat trei maşini electrice prin Bucureşti: plonjon în necunoscut

Cât de complicat este pentru posesorul unei maşini electrice să îşi facă loc în peisajul auto bucureştean? Am testat în capitală primele trei maşini cu emisii zero şi vă oferim opiniile noastre despre ele.
Miercuri, 06 Aprilie 2011 | Intern

Guvernul va acorda 5300 de euro firmelor care vor cumpăra maşini electrice

Guvernul român stimulează companiile care vor să cumpere maşini electrice prin programul "Rabla", cu o primă de 5300 de euro. Firmele care nu pot participa la program, dar vor o maşină electrică vor fi subvenţionate şi ele cu 25% din valoarea maşinii.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | Siguranta

EuroNCAP a testat şapte modele noi - iată rezultatele!

Belgienii de la EuroNCAP au prezentat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru şapte modele noi. Noutatea o reprezintă testarea primelor vehicule electrice de serie oferite în Europa.
Marti, 08 Februarie 2011 | Intern

OFICIAL: Citroen C-Zero, prima electrică disponibilă în România: 36.642 de euro

Primii români care vor să intre în trendul electric prin achiziţionarea unei maşini 100% "verzi" au de astăzi la dispoziţie noul Citroen C-Zero. Preţul său: 36.642 de euro.
Joi, 07 Octombrie 2010 | Economic

Electricul Citroen C-Zero a strâns deja 800 de comenzi

Citroen se laudă cu faptul că proaspăt lansatul C-Zeros, model electric urban bazat pe Mitsubishi i-MiEV, a reuşit să adune deja 800 de comenzi.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Citroen DS4 şi Lacoste menţin tonusul francezilor

La standul Citroen a fost mare aglomeraţie. Vizitatorii s.au înghesuit să vadă de aproape Citroen C Zero, noul C4 şi fratele său premium DS4. Conceptul Lacoste şi DS3 WRC au completat elita.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Modele noi

Mitsubishi va construi 100.000 de vehicule electrice pentru Peugeot si Citroen

Parteneriatul dintre Mitsubishi si Grupul PSA Peugeot Citroen a fost extins prin marirea comenzii de vehicule electrice pe care le vor cumpara francezii. Acestia au nevoie de 100.000 de unitati, pe care ar trebui sa le vanda in patru ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Februarie 2010 | General

Citroen va oferi modelul electric C-Zero companiei feroviare germane

Citroen a semnat un acord cu Deutsche Bahn, compania feroviara germana, pentru furnizarea unei flote de vehicule electrice C-Zero, model bazat pe japonezul Mitsubishi i-MiEV.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Citroen C-Zero, primul model 100% electric al francezilor

Citroen si-a prezentat la Bruxelles primul model 100% electric. Fratele lui Mitsubishi i-MiEV devine o alternativa interesanta pentru orasele aglomerate.
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Modele noi

Citroen C-Zero, fratele lui i-MiEV si iOn, va fi lansat la Bruxelles

Salonul Auto de la Bruxelles va gazdui maine premiera mondiala a lui Citroen C-Zero, primul model 100% electric pe care marca franceza il va arunca pe piata.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen ar putea prelua 50% din Mitsubishi

Grupul francez se afla in discutii cu partenerii de la Mitsubishi pentru a prelua un pachet de actiuni cuprins intre 30 si 50 de procente. Oficialii japonezi au confirmat existenta unor tratative.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Citroen C-Zero, fratele electric al lui Mitsubishi iMiEV

Citroen a dezvaluit astazi primul sau vehicul electric destinat productiei de masa, botezat C-Zero si bazat pe actualul Mitsubishi iMiEV.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru