Electricul Citroen C-Zero a strâns deja 800 de comenzi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.10.2010
Citroen se laudă cu faptul că proaspăt lansatul C-Zeros, model electric urban bazat pe Mitsubishi i-MiEV, a reuşit să adune deja 800 de comenzi.

Esential

800 de comenzi a totalizat Citroen pentru noul C-Zero, până în prezent.

Standul Citroen de la Paris a găzduit, pe lângă deja celebrele modele C4 şi DS4, şi debutul electricului C-Zero, un model cu emisii zero, bazat pe platforma japonezului Mitsubishi i-MieEV şi frate cu conaţionalul Peugeot iOn.

La numai o săptămână de la primul contact al publicului cu modelul francez, Citroen anunţă deja un total de 800 de comenzi plasate pentru achiziţionarea lui C-Zero. Clienţii, în marea lor majoritate companii de renume în Europa, au achiziţionat flote.

Este vorba despre Raiffeisen Leasing din Austria, care a cumpărat nu mai puţin de 400 de unităţi, despre Choose EV din Danemarca, unde se vor livra 53 de maşini, şi despre alte companii importante din Franţa, Germania, Elveţia şi Belgia. Există însă şi excepţii, cum ar fi Norvegia, unde 63 de clienţi privaţi au comandat sau rezervat un C-Zero, semn că automobilul naşte interes şi printre oamenii simpli.

Tot în această perioadă, Citroen a semnat un acord de închiriere pe termen lung cu National/Citer, pentru un total de 250 de maşini.

Exemplul a fost urmat mai apoi şi de Kone France şi Arval.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • Wow
    800 .

    Ursii polari mai au o sansa .
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru