Sutil

Joi, 29 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli si Sutil se cearta pe tema accidentului din Brazilia

Jarno Trulli si Adrian Sutil au continuat discutiile in contradictoriu pe tema accidentului din Brazilia, fiecare dintre ei sustinandu-si punctul de vedere la conferinta de presa a FIA.
Marti, 27 Octombrie 2009 | F1 Short

Force India vrea sa ramana in fata celor de la Toro Rosso

Vijay Mallya este mandru de performantele Force India din acest sezon si spera ca echipa sa termine anul in fata celor de la Toro Rosso in clasamentul constructorilor, considerand ca italienii au avut un parcurs foarte bun in ultimele curse.
Marti, 20 Octombrie 2009 | F1 Short

Trulli: "Sutil a pilotat extrem de periculos in Brazilia"

Jarno Trulli sustine ca a avut o reactie violenta la adresa lui Adrian Sutil deoarece germanul a pilotat foarte percilos in primul tur al cursei de la Interlagos.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren si Trulli, amendati pentru incidentele de la Interlagos

McLaren si Jarno Trulli au fost amendati pentru doua incidente separate petrecute in primele tururi ale Marelui Premiu al Braziliei, iar Heikki Kovalainen a fost penalizat cu 25 de secunde.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Sutil il acuza pe Trulli pentru accident

Adrian Sutil crede ca manevra lui Jarno Trulli in urma careia amandoi au abandonat a fost stupida, in timp ce Vitantonio Liuzzi este relativ satisfacut de performanta sa.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Sutil, fericit sa revina in fruntea plutonului

Adrian Sutil este incantat ca a revenit pe primele locuri ale grilei de start, in timp ce Vitantonio Liuzzi regreta accidentul in urma caruia a fost nevoit sa renunte la calificari.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Sutil spera intr-o cursa pe ploaie la Interlagos

Adrian Sutil spera ca ploaia sa isi faca aparitia in Marele Premiu al Braziliei si este increzator ca Force India beneficiaza de un monopost competitiv.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Force India anticipeaza rezultate bune in calificari

Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi se asteapta sa obtine rezultate satisfacatoare in calificarile pentru Marele Premiu al Braziliei.
Marti, 13 Octombrie 2009 | F1 Short

Force India vrea sa se apropie de BMW-Sauber

Vijay Mallya este increzator ca Force India se poate apropia de BMW-Sauber in clasamentul constructorilor pana la finalul acestui sezon.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Sutil, dezamagit de rezultatul de la Suzuka

Adrian Sutil a admis ca este dezamagit de rezultatul din Suzuka, in timp ce Vitantonio Liuzzi este felicitat de Vijay Mallya pentru a treia cursa consecutiva in care ajunge la linia de sosire.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Raikkonen: "Locul 4, cel mai bun rezultat posibil"

Kimi Raikkonen crede ca nu putea obtine mai mult de locul 4 in cursa de la Suzuka, viziune impartasita si de seful Stefano Domenicali.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | Formula 1

Cinci piloti penalizati pe grila de start de la Suzuka!

Jenson Button, Rubens Barrichello, Fernando Alonso, Adrian Sutil si Sebastien Buemi au fost penalizati cu cate 5 pozitii pe grila de start pentru viteza excesiva in timpul steagurilor galbene din calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 03 Octombrie 2009 | F1 Short

Sutil nu anticipa locul 4 pe grila de start

Adrian Sutil spune ca nu se astepta sa ocupe locul 4 in calificarile de la Suzuka, in timp ce Vitantonio Liuzzi este dezamagit ca nu a reusit o calificare in Q2.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

Sutil saluta revenirea Force India in top

Adrian Sutil crede ca Force India a revenit la forma pe care a avut-o la Spa si Monza dupa ce a stabilit cel mai bun timp in antrenamentele din Japonia.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India anticipeaza o clasare in puncte in Japonia

Vijay Mallya crede ca Force India va reveni in zona punctelor in Marele Premiu al Japoniei considerand ca Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi sunt in forma foarte buna.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil, amendat cu 20.000 de dolari

Adrian Sutil a fost amendat cu 20.000 de dolari in urma accidentului produs in Marele Premiu al statului Singapore.
Luni, 28 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India regreta scaderea de performanta

Adrian Sutil regreta accidnetul in urma caruia a fost nevoit sa abandoneze, in timp ce Vitantonio Liuzzi este felicitat de Vijay Mallya pentru primul sau finish la Force India, chiar daca italianul admite ca a avut parte de o cursa dificila.
Duminica, 27 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India anticipa o scadere de performanta

Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi si Vijay Mallya au admis ca se asteptau la rezultate mai slabe in Singapore din cauza configuratiei circuitului, dar raman optimisti in perspectiva cursei.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil mizeaza pe o clasare in puncte

Adrian Sutil este increzator ca poate termina in puncte Marele Premiu al statului Singapore, in timp ce Vitantonio Liuzzi este la randul sau optimist dupa antrenamente.
Joi, 24 Septembrie 2009 | F1 Short

Sutil vrea sa concureze la o echipa de top in viitor

Adrian Sutil a admis ca obiectivul sau pe termen mediu este sa concureze pentru o echipa sprijinita direct de un contructor.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Red Bull, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso, Vettel, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru