SUV Mini

Luni, 24 August 2020 | Intern

Prețuri Mini Countryman facelift în România: SUV-ul producătorului britanic pornește de la aproape 28.400 de euro

Mini Countryman facelift poate fi comandat și în România. SUV-ul producătorului britanic are un preț de pornire de 28.382 de euro și poate fi comandat cu motoare diesel sau benzină, dar și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Modele noi

Mini a prezentat versiunea John Cooper Works Countryman facelift: mici îmbunătățiri estetice și motor de 2.0 litri cu 306 CP

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la John Cooper Works Countryman facelift. Britanicii au pregătit mici îmbunătățiri estetice și câteva noutăți pentru interior. Motorul de 2.0 litri oferă în continuare 306 CP și 450 Nm.
Luni, 15 Iunie 2020 | Modele noi

Mini pregătește două modele noi: britanicii au în plan un SUV electric și unul de clasă medie

Mini va lansa două SUV-uri noi în următorii ani. Britanicii vor dezvolta un model electric în colaborare cu Great Wall și un SUV de dimensiuni apropiate de cele ale actualului BMW X3.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Modele noi

Mini Countryman facelift a fost prezentat oficial: britanicii propun îmbunătățiri exterioare, accesorii noi de interior și versiune plug-in hybrid cu autonomie electrică de până la 61 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la Countryman facelift. SUV-ul producătorului britanic "a suferit" modificări exterioare, dar în același timp a primit și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Gama de motorizări a fost adaptată normelor de poluare Euro 6d.
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Mini ar putea lansa un SUV compact: "Trebuie să profităm de cererea mare pentru SUV-uri"

Mini analizează posibilitatea de a lansa în viitor un SUV compact ca urmare a cererii mari în acest segment, chiar dacă constructorul dezvoltă de regulă doar modele de dimensiuni mai mici.
Luni, 20 Iulie 2015 | Modele noi

Mini va lansa un înlocuitor al lui Countryman până la sfârșitul anului 2016

Mini se pregătește să înlocuiască SUV-ul Countryman cu o nouă generație, care promite o schimbare de filozofie pentru cel mai mare model din portofoliul britanicilor.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Renault Kwid, primul mini SUV al francezilor

Renault a dezvăluit primul său crossover de segment mini: noul Kwid. La o privire mai atentă, micul SUV lansat în India trădează câteva similarităţi cu modelele Dacia.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mini Paceman, galerie foto completă şi informaţii noi

Mini a prezentat primele imagini fără camuflaj ale lui Paceman, versiunea coupe a lui Countryman. Acesta va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Mini Countryman va adopta un design masculin

Viitorul Mini Countryman va debuta in primavara acestui an si va introduce noi linii de design in gama constructorului britanic, incercand sa promoveze astfel un look masculin.

Tag-uri similare

Mini Countryman, SUV Mini, design Mini, ipoteze Mini Coutryman, primul SUV Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru