Viitorul Mini Countryman va adopta un design masculin

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.01.2010
Viitorul Mini Countryman va debuta in primavara acestui an si va introduce noi linii de design in gama constructorului britanic, incercand sa promoveze astfel un look masculin.

BMW se pregateste sa aduca pe piata o interpretare masculina a gamei MINI. Este vorba despre un nou derivat, care va patrunde pe piata mult mai devreme decat mult asteptatele Coupe si Speedster, mai precis un SUV.

Deja cunoscut sub numele de Countryman, modelul off-road promite un look complet diferit de cel cu care ne-au obisnuit modelele constructorului britanic. Judecand dupa imaginile spion aparute pana acum in presa, Automarket si Andrei Avarvarii va propun o interpretare digitala a noului model Mini, asteptat sa isi faca aparitia in martie la Geneva.

Noul SUV se va diferentia de traditionalele modele Mini prin blocurile optice noi, cu geam clar si aspect mai pronuntat si prin grila frontala mai mare, separata de priza de aer inferioara. Modificarile enumerate vor avea rolul de a-i inspira modelului trasaturi mult mai masculine.

Noul Countryman va deveni cel mai mare model din gama Mini, cu o lungime de peste patru metri si un ampatament estimat la 2606 mm. Sistemul de tractiune integrala, ce va fi botezat All4, va primi putere de la o versiune mai potenta a propulsorului de 1.6 litri benzina, dar si un nou diesel este asteptat in gama.

Comentarii (2)

  • hoooo...oribil
    ma bucur ca nu e versiunea oficiala a celor de la mini.........avarvarii se da din nou cu presupuneri
    6 1
  • alinpatratanu
    viitorul mini contryman suv
    frumos model sunt curios daca va debuta si in europa?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru