SUV-uri

Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Premieră: Dacia Duster a intrat în top 10 cele mai vândute SUV-uri în Germania

Dacia Duster a reușit să intre, în premieră, în topul celor mai vândute SUV-uri din Germania, pe poziția a zecea, după vânzările înregistrate în primele trei luni din 2018. În plus, Duster este pe locul 4 în clasamentul SUV-urilor subcompacte.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | Modele noi

Mizează pe Santa Fe: Hyundai speră că noua generație a SUV-ului său va ajuta la creșterea vânzărilor companiei

Hyundai speră că noua generație a SUV-ului Santa Fe va ajuta la creșterea vânzărilor companiei, în special pe piața din Statele Unite.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Economic

Volkswagen estimează vânzări în creștere pe cea mai mare piață din lume: grupul german vrea să livreze peste 4 milioane de mașini în China, în 2018

Volkswagen estimează că piața auto din China va înregistra o creștere de circa 4% în 2018, asemănătoare cu creșterea pe care nemții o anticipează la nivelul vânzărilor sale.
Miercuri, 17 Ianuarie 2018 | Industrie

Peugeot, după un 2017 cu vânzări bune: “Pregătim câteva proiecte de SUV-uri interesante”

Șeful Peugeot, Jean-Philippe Imparato, crede că producătorul francez este bine poziționat ca să profite de vânzările bune pe care le-a avut în 2017 și să lanseze “câteva proiecte de SUV-uri interesante”.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Lotus păstrează producția mașinilor sale sport în Marea Britanie: “Pentru SUV-urile noastre s-ar putea să mutăm producția în altă țară”

Șeful Lotus a anunțat că mașinile sport ale companiei vor fi produse în continuare în Marea Britanie, dar că un viitor SUV ar putea să fie produs în altă țară.
Joi, 02 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Ford confirmă un SUV electric cu autonomie de 480 de kilometri: "Tinerii vor SUV-uri ecologice"

Ford mizează pe SUV-uri în următorii ani, iar cea mai bună dovadă în acest sens este dezvoltarea unui SUV full-electric care va avea o autonomie maximă estimată de 480 de kilometri.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Rolls-Royce va lansa un SUV în 2018: Cullinan

Rolls-Royce a venit la Frankfurt cu noul Dawn. La scurtă vreme după prezentarea decapotabilei, oficialii mărcii au confirmat lansarea primului SUV Rolls-Royce în 2018. El se va numi Cullinan.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen confirmă producţia unui SUV pe platforma lui Passat

Reprezentanţii Volkswagen au anunţat că vor demara producţia unui SUV cu şapte locuri bazat pe platforma lui Passat în ultima parte a anului 2016. Modelul va fi construit în SUA şi este versiunea de serie a conceptului CrossBlue.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

IHS Automotive: "SUV-urile mici vor deveni cea mai populară clasă de automobile în Europa"

Tendinţele din Europa arată că subcompactele nu vor mai fi cea mai populară categorie de automobile şi în 2014, urmând să fie detronate de SUV-urile mici.
Luni, 24 Martie 2014 | Modele noi

SUV-ul Bentley va avea o viteză maximă de 320 km/h

Viitorul SUV de la Bentley, programat pentru lansare în 2016, are în faţă un obiectiv aproape incredibil. Inginerii şi designerii care lucrează la proiect au drept obiectiv un model care să poată să atingă viteza de 320 km/h.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai economice SUV-uri vândute în România

Un SUV este bun la casa omului. Mai ales atunci când vine iarna sau creşte familia. Dar, ca să nu dăm o gaură prea mare în bugetul familiei, am vrut să vedem care sunt cele mai economice SUV-uri de pe piaţă.

Tag-uri similare

Dacia Duster, SUV, Nissan Qashqai, Range Rover Evoque, BMW X3, Mini Countryman, BMW X1, Audi Q3, Mazda CX-5, Opel Mokka
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru