Volkswagen estimează vânzări în creștere pe cea mai mare piață din lume: grupul german vrea să livreze peste 4 milioane de mașini în China, în 2018

de Petre Barac
Marti, 23.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen estimează că piața auto din China va înregistra o creștere de circa 4% în 2018, asemănătoare cu creșterea pe care nemții o anticipează la nivelul vânzărilor sale.

După ce în 2009 a devenit cea mai mare piață auto din lume, China nu a mai cedat supremația de atunci și până în prezent. În plus, tinând cont de importanța ei pentru majoritatea producătorilor, este de așteptat ca piața chineză să rămână în topul vânzărilor globale.

Oficialii grupului Volkswagen preconizează o creștere de 4% pentru China în 2018, estimare valabilă și pentru vânzările lor pe această piață.

Anul trecut, divizia Volkswagen Group China a vândut peste 4.1 milioane de vehicule cu ajutorul brandurilor VW, Audi, Skoda sau Seat, cu 5% mai multe decât în 2016.

“Intenția noastră din 2018 este să avem o creștere cel puțin la fel de mare ca anul trecut”, a declarat Jochem Heizmann, șeful Volkswagen Group China.

Nemții spun că începutul de an va fi mai greu, dar vânzările grupului VW vor crește rapid datorită “ofensivei SUV-urilor și a mașinilor electrice”.

Via Autonews

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru