Top Car

Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (2)

Automarket v-a pregătit astăzi o nouă rubrică de tuning cu creaţii nebune: un Lamborghini Aventador pentru care trebuie să scoateţi 2.5 milioane de dolari şi un Maybach retras din activitate pentru care puteţi cheltui un milion de dolari.
Joi, 26 Decembrie 2013 | Tuning

12 LUNI DE TUNING: Cele mai „nebune” 10 maşini din acest an

Rememorăm astăzi cele mai nebune creaţii din lumea tuningului, consemnate în 2013. Începem cu un Range Rover roz şi terminăm cu un Volkswagen Golf I înzestrat cu 1013 cai putere.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (16)

Weekendul începe cu o colecţie a celor mai interesante 10 propuneri din lumea tuningului. Fanii Mercedes se vor simţi răsfăţaţi cu atâtea kituri de tuning.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Şi săptămâna aceasta Automarket vă aduce o selecţie a celor mai importante kituri de tuning apărute în decursul ultimelor zile. În materialul de astăzi avem şi o propunere nebunească, bazată pe vechiul Fiat 500.
Luni, 15 Martie 2010 | Tuning

Panamera Stingray: cocktail-ul Molotov al rusilor

Top Car a prezentat o viziune proprie asupa lui Porsche Panamera. Tunerul rusesc a creat un kit de performanta si aerodinamic pentru modelul german.

Tag-uri similare

Porsche, Rusia, Porsche Panamera, 9ff, Stingray, Top Car, Cardi, Porsche Panamera Stingray
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru