Panamera Stingray: cocktail-ul Molotov al rusilor

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 15.03.2010
Top Car a prezentat o viziune proprie asupa lui Porsche Panamera. Tunerul rusesc a creat un kit de performanta si aerodinamic pentru modelul german.

Casa de tuning ruseasca Top Car a prezentat o serie de fotografii in care prezinta viziunea proprie asupra lui Porsche Panamera. Stingray va fi numele kitului aerodinamic si de performanta produs de tunerului rusesc. Din imaginile oferite de tuner putem observa cum modelul german a suferit numeroase transformari exterioare, fibra de carbon fiind materialul folosit pentru realizarea acestora.

Spoilerul din fata redesenat, prizele de aer de pe suprafata capotei, pragurile laterale noi si eleronul sunt elementele care compun pachetul aerodinamic al lui Stingray. De asemenea, jantele oferite de producator au fost inlocuite cu unele din aliaj. Pentru realizarea kitului de caroserie Top Car a lucrat alaturi de Cardi, o alta casa de tuning ruseasca.

In ceea ce priveste performantele lui Panamera Stingray, tunerul din Rusia nu a dezvaluit nimic, insa acestia au apelat la ajutorul celor de la 9ff. Creatia Top Car va fi dezvaluita pe 2 aprilie in cadrul Moscow Dream Car Show.

Via | caradisiac

Comentarii (3)

  • Fraierul.
    Un design remarcabil, pacat de gentile tipice NFS.Intradevar iti trebuie curaj sa conduci asa ceva.Un accent pus pe sportivitate maxima acest minunat exmplar cu siguranta o sa ajunga pa mana unui ULTRAMILIARDAR rus!
    3 2
  • Lemn Tanase
    "jantele oferite de producator au fost inlocuite cu unele din aliaj"....cele din lemn produse in Stuttgart nu se potriveau cu noul kit de caroserie!
    3 0
  • Monsieur
    Genti!
    Probabil e incaltata cu ceva Louis Vuitton, Jimmy Cho sau Chanel si nu vad eu?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru