TwinPower Turbo

Vineri, 17 August 2012 | General

Şeful diviziei M de la BMW: "Era motoarelor aspirate n-a apus"

Dr. Friedrich Nitschke, Şeful diviziei M de la BMW, a declarat că era motoarelor aspirate nu a apus încă, în ciuda faptului că motoarele supraalimentate sunt mai avantajoase în prezent, relatează BMWBlog citând un interviu din Auto Motor und Sport.
Duminica, 13 Mai 2012 | Modele noi

OFICIAL: Noul BMW Seria 3 Touring

BMW prezintă oficial a doua variantă de caroserie pentru noua Serie 3. este vorba de modelul Touring destinat celor practici. Noul BMW Seria 3 Touring soseşte în România în luna septembrie.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Tehnologie

BMW a patentat un turbocompresor electric revoluţionar

Nemţii de la BMW se pregătesc pentru o revoluţie a motoarelor supraalimentate. Mai precis, ei au patentat turbocompresorul electric, menit să elimine întârzierea la răspuns a motoarelor turbo.
Sambata, 04 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 - informaţii complete

BMW Seria 1 a ajuns la cea de-a doua generaţie. Nemţii au renunţat la motoarele cu şase cilindri în linie, au păstrat tracţiunea spate şi au mărit habitaclul.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Modele noi

BMW lucrează la o nouă generaţie de motoare

Viitoarea familie de motoare cu trei, patru şi şase cilindri în linie a BMW Group va debuta în 2014. Circa 40% din componentele utilizate vor fi comune, indiferent de carburant sau de cilindree.

Tag-uri similare

BMW, Mini, modele noi BMW, motoare BMW, EfficientDynamics, BMW TwinPower Turbo, motoare noi BMW, TwinPower Turbo, BMW EfficientDynamics, motoare Mini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru