#ungermanintransilvania

Luni, 12 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Final de traseu pentru "Un german in Transilvania": am văzut cum arată o abație și am aflat povestea Cetății Făgărașului

Ultima zi a proiectului #ungermanintransilvania a trecut pe la mai multe biserici fortificate din județele Sibiu și Brașov. Bonus, am vizitat o abație și Cetatea Făgărașului. După 850 de kilometri prin țară, am tras linie și am aflat și consumul Passat-ului nostru.
Sambata, 10 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german in Transilvania: paragina bisericii din Vurpăr, extazul din cetatea Câlnic și mereu fascinantul Sibiu

Ziua a patra a fost plină de sentimente amestecate. Am început cu o biserică veche de secole, lăsată în paragină. Am descoperit apoi o cetate țărănească foarte bine conservată și ne-am cățărat în turnul bisericii evanghelice din Sibiu pentru o panoramă a orașului.
Vineri, 09 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german in Transilvania: povestea vinului de la Jidvei și Cetatea de Baltă, surpriza de la Blaj și recordurile catedralei din Alba Iulia

Ziua de azi a semănat cu o poveste vânătorească, derulată la Cetatea de Baltă din Alba. Am căscat apoi gura la câteva biserici monument din Mediaș, Blaj și Alba Iulia.
Marti, 06 Iunie 2017 | Un german in Transilvania

Un german în Transilvania: pustiul de pe DN1 și frumusețile Brașovului

Echipa Automarket a plecat deja spre Transilvania alături de Volkswagen Passat. Neamțul a străbătut un DN1 surprinzător de pustiu și s-a minunat la vederea Brașovului.
Marti, 30 Mai 2017 | Un german in Transilvania

Un german în Transilvania: Plecăm în căutarea bisericilor fortificate din Ardeal

Automarket pune la cale o nouă expediție, botezată „Un german în Transilvania”. Mai exact, ne punem în pielea turistului străin care vine în România, închiriază o mașină și apoi explorează Ardealul.

Tag-uri similare

Volkswagen Passat, #ungermanintransilvania, un german in transilvania, volkswagen passat 1.6 tdi, cat consuma volkswagen passat, consum volkswagen passat 1.6 tdi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru