Uzina de la Craiova

Marti, 09 August 2016 | Modele noi

A treia oară e cu noroc: Ford mai pregătește un facelift pentru Ecosport, SUV-ul care se va produce la Craiova

Ford are nevoie de o justificare financiară serioasă pentru a produce actualul Ecosport la Craiova. Prin urmare, micul SUV va primi din nou un facelift pentru a impulsiona vânzările europene.
Miercuri, 18 Noiembrie 2015 | Industrie

Craiova, Land of Ecoboost: Ford anunță peste un milion de motoare EcoBoost vândute în lume în 2015

Ford a anunțat că anul acesta va fi primul din istorie în care numărul motoarelor Ecoboost vândute va depăși un milion. O contribuție importantă la acest succes o are și Uzina de la Craiova.
Miercuri, 22 Octombrie 2014 | Intern

Ford investeşte o jumătate de milion de dolari pentru a îmbunătăţi viaţa comunităţii din Craiova

Ford încearcă să ofere şi altceva în afară de locuri de muncă populaţiei din Craiova. Constructorul american promite 500.000 de dolari care să îmbunătăţească viaţa oamenilor din zonă.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Craiova nu va produce Fiesta: noua generaţie a modelului Ford va fi asamblată la uzina din Koln

Ford a anunţat oficial că va produce noua generaţie a modelului Fiesta în cadrul uzinei sale din Koln. Şi Uzina de la Craiova se afla printre candidaţii capabili să producă sub-compacta.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Confesiunea omului-robot

Pe linia de producţie a uzinei de la Craiova, Automarket şi-a suflecat mânecile şi a pus mâna la producerea unui Ford B-Max destinat unui client din România. După atâtea maşini testate, a venit vremea să şi construim una. Pe bune.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Industrie

Ford reduce la jumătate producţia lui B-Max la uzina din Craiova

Ford a anunţat că va reduce cu 50% producţia lui B-Max la Craiova. Din această lună se vor naşte doar 250 de unităţi pe zi. În acelaşi timp, Ford va creşte ritmul de producţie al motorului 1.0 Ecoboost.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Intern

Romania ar putea gazdui uzina unui alt mare constructor auto

Tara noastra ar putea atrage in viitorul apropiat investitia unui alt constructor de automobile de talie mondiala. Declaratia ii apartine presedintelui Dacia si ACAROM, Constantin Stroe.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Dacia, PSA Peugeot-Citroen, Ford Craiova, Uzina Dacia, Uzina de la Craiova, constructor auto in Romania, uzina auto in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru