Vanzari Audi

Marti, 10 Ianuarie 2017 | Industrie

Mercedes a devenit în 2016 cel mai mare constructor premium din lume: germanii au învins BMW cu 80.000 de unităţi

Mercedes a vândut aproape 2.084.000 de unităţi pe parcursul anului 2016 şi a devenit astfel mai mare constructor premium după ce a devansat BMW cu circa 80.000 de unităţi. Audi ocupă ultimul loc pe podium cu vânzări de 1.87 milioane de unităţi.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 | Industrie

Mercedes continuă marşul triumfal în segmentul premium: Audi şi BMW, creşteri modeste în octombrie comparativ cu marca de la Stuttgart

Vânzările Mercedes au crescut cu peste 11% în luna octombrie, în timp ce rivalii de la BMW şi Audi au raportat creşteri nesemnificative de numai 1%.
Joi, 13 Octombrie 2016 | Economic

Mercedes este de neoprit: avansul faţă de BMW şi Audi în topul constructorilor premium s-a extins în septembrie

Mercedes a vândut în premieră peste 200.000 de unităţi într-o lună şi şi-a extins avansul în clasamentul constructorilor premium în faţa celor de la BMW şi Audi, care au raportat la rândul lor o creştere a vânzărilor.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | Industrie

Mercedes își extinde avansul în segmentul premium în august: creștere dublă comparativ cu BMW datorită noului Clasa E și a SUV-urilor

Vânzările Mercedes au crescut cu aproape 12% în luna august datorită cererii mari pentru noul Clasa E și pentru SUV-uri, surclasând astfel BMW și Audi, care au raportat creșteri mai mici.
Joi, 11 August 2016 | Industrie

Mercedes surclasează BMW şi Audi şi îşi extinde avansul în segmentul premium în luna iulie

Cei 3 mari producători premium germani au înregistrat creşteri pe linie la vânzări în luna iulie, însă Mercedes şi-a extins avansul în faţa rivalilor de la BMW şi Audi.
Marti, 12 Iulie 2016 | Economic

La mustaţă: BMW depăşeşte Mercedes cu 600 de unităţi în iunie, dar nu se atinge de rivali la vânzările în prima jumătate a anului

BMW a reuşit să surclaseze Mercedes în clasamentul vânzărilor din luna iunie pentru numai 600 de unităţi, însă rămâne pe locul doi în topul primei jumătăţi de an în spatele rivalilor de la Stuttgart.
Sambata, 11 Iunie 2016 | Industrie

China dictează piaţa auto: Mercedes rămâne lider la vânzări premium în luna mai datorită creşterilor din Asia

Mercedes este în continuare pe primul loc la vânzări premium în lume în 2016 şi după luna mai, în care germanii i-au învins pe cei de la BMW şi Audi în special datorită vânzărilor în creştere din China.
Vineri, 13 Mai 2016 | Industrie

Vânzări premium la nivel mondial: Audi învinge Mercedes în aprilie cu numai 300 de unităţi, dar rămâne pe locul 3 în primele 4 luni ale anului

Audi a vândut mai multe maşini decât Mercedes şi BMW în luna aprilie, însă rămâne pe locul 3 în clasamentul general al primelor 4 luni ale anului.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Economic

Mercedes, BMW şi Audi luptă bară la bară în segmentul premium: în martie, fiecare constructor a avut cea mai bună lună din istorie

Mercedes rămâne pe primul loc în topul constructorilor premium, însă BMW şi Audi suflă în ceafă. Toţi cei trei producători germani au raportat în martie cea mai bună lună din istorie.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | Economic

Avem un nou lider în segmentul premium: Mercedes a surclasat Audi și BMW la vânzări în ianuarie 2016

Ceea ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat: Mercedes a început anul 2016 pe prima poziţie în clasamentul constructorilor premium după ce a surclasat Audi și BMW cu 7000, respectiv 20.000 de unităţi.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Economic

Topul constructorilor premium: Mercedes a depăşit Audi în 2015. BMW continuă să deţină prima poziţie la nivel mondial

BMW îşi păstrează supremaţia în rândul producătorilor premium la nivel mondial, în timp ce Mercedes a reuşit să surclaseze Audi datorită vânzărilor din China.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: creşteri pe linie, BMW rămâne lider în faţa Audi şi Mercedes

BMW ocupă în continuare primul loc în topul vânzărilor de maşini premium în faţa celor de la Mercedes şi Audi, după ce toţi cei trei constructori au raportat vânzări în creştere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW îşi consolidează poziţia de lider, Mercedes se distanţează de Audi după primele 10 luni

BMW şi-a sporit uşor avansul în fruntea segmentului premium după primele 10 luni ale anului, în timp ce Mercedes a reuşit să mărească diferenţa comparativ cu Audi.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW rămâne lider, Mercedes a depăşit Audi în primele nouă luni ale anului

BMW rămâne lider în segmentul premium, după vânzările din primele nouă luni ale anului, însă Mercedes a depăşit Audi şi se apropie periculos de prima poziţie a clasamentului.
Marti, 14 Iulie 2015 | Industrie

Vânzări premium în prima jumătate a anului: BMW rămâne liderul segmentului, dar Audi și Mercedes vin tare din urmă

Producătorii de automobile premium au prezentat rezultatele de vânzări pentru prima jumătate a anului curent. În ciuda creșterilor obținute de alte mărci, BMW rămâne liderul la vânzări al segmentului.
Marti, 12 Mai 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW depăşeşte pentru prima dată în istorie 600.000 de maşini vândute în perioada ianuarie-aprilie

După primele patru luni ale anului 2015 industria auto premium se bucură încă de creşteri substanţiale. Vânzările înregistrate în aprilie sunt ceva mai mici ca cele din martie, dar mult mai bune faţă de cele de anul trecut.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Industrie

Vremuri interesante în zona premium: Mercedes-Benz vrea să depăşească BMW şi Audi până în 2020

Chiar dacă rivalii de la BMW şi Audi conduc de câţiva ani clasamentele de vânzări, cei de la Mercedes-Benz vizează o creştere rapidă până în 2020, an în care speră să-şi depăşească rivalii cu ajutorul unei urcări susţinute pe piaţa din China.
Vineri, 20 Martie 2015 | Modele noi

Audi: "Nu vom face un monovolum"

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare de la Audi, a declarat că marca din Ingolstadt nu va lansa niciun model în segmentul monovolumelor, deşi rivalii de la BMW au două produse de acest tip în ofertă.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Industrie

BMW continuă să conducă în duelul vânzărilor cu Audi şi Mercedes-Benz la nivel mondial

Lupta vânzărilor dintre cele trei mari mărci premium germane şi-a consumat un nou episod în luna octombrie. BMW este în continuare pe prima poziţie, iar Audi şi Mercedes-Benz vin din spate.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi A6 Hybrid a fost scos din producţie pe fondul vânzărilor slabe

După trei ani şi doar 4.000 de unităţi vândute, Audi a decis să-l scoată din producţie pe A6 Hybrid, spun americanii de la Car&Driver.

Tag-uri similare

Audi, China, Germania, vanzari Audi, productie Audi, vanzari Audi China
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru