Vanzari Dacia Europa

Vineri, 19 Aprilie | Economic

Vânzările Dacia au crescut în Europa cu 3% în primul trimestru

Dacia a avut parte de o creștere a vânzărilor cu peste 3% pe piața europeană în primul trimestru. Totodată, înmatriculările de mașini noi în Europa au crescut cu aproape 5% în primele 3 luni.
Miercuri, 21 Februarie | Economic

Dacia a vândut mai multe mașini decât Renault în Europa, în prima lună din 2024

Conform celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), Dacia a vândut mai multe mașini în Europa decât Renault în luna ianuarie. Constructorul român a vândut peste 51.600 de mașini pe tot continentul în prima lună din 2024.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Economic

Vânzările Dacia au crescut cu 16.7% în primele 9 luni din 2023. Sandero, preferatul europenilor

Potrivit rezultatelor comerciale din primele 9 luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 16.7% în intervalul ianuarie-septembrie. Sandero rămâne modelul preferat al clienților din Europa.
Miercuri, 30 August 2023 | Economic

Dacia continuă să crească în Europa: înmatriculările au crescut cu 25% în ultimele 7 luni

Potrivit datelor furnizate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile, înmatriculările Dacia la nivelul întregii Europe au crescut cu aproape 25% în ultimele 7 luni. Astfel, marca de la Mioveni devine a 10-a cel mai bine vândut brand de pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Economic

Dacia, pe val în Europa: vânzările au crescut cu 43% în primele 5 luni

Potrivit Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, vânzările Dacia au crescut cu aproape 43% în Europa, în primele 5 luni ale lui 2023. De asemenea, constructorul român s-a bucurat de creșteri de 44% în luna mai.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | Economic

Vânzări Dacia în Europa: creșteri de peste 16% după primele 10 luni

Cele mai noi date ale Asociației Constructorilor Europeni de Automobile relevă o creștere cu peste 16% a vânzărilor Dacia pe piața europeană, în primele 10 luni. Constructorul de la Mioveni este printre puținele mărci care a înregistrat creșteri în această perioadă.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Economic

Vânzări de mașini noi în Europa în septembrie: Dacia crește cu 5% pe o piață în scădere cu 2%

Dacia a comercializat 35.000 de mașini noi în Europa în luna septembrie, în creștere cu peste 5%, în condițiile în care piața a scăzut cu 2%. Doar 12 constructori au raportat vânzări în creștere.

Tag-uri similare

Dacia, vanzari Dacia, vanzari Europa, vanzari Dacia Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru