Vanzari Europa

Vineri, 19 Aprilie | Economic

Vânzările Dacia au crescut în Europa cu 3% în primul trimestru

Dacia a avut parte de o creștere a vânzărilor cu peste 3% pe piața europeană în primul trimestru. Totodată, înmatriculările de mașini noi în Europa au crescut cu aproape 5% în primele 3 luni.
Luni, 09 Octombrie 2023 | Industrie

Europenii cumpără tot mai multe modele Mercedes-AMG și BMW M

Potrivit celor mai recente statistici, vânzările diviziilor de performanță Mercedes-AMG și BMW M au crescut în Europa, în prima jumătate a anului 2023. SUV-ul G63 este cel mai comercializat model AMG pe Bătrânul Continent.
Joi, 20 Iulie 2023 | Economic

Dacia Sandero, al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023

Dacia Sandero a fost al doilea cel mai vândut model din Europa în prima jumătate din 2023. Locul fruntaș îl ocupă Tesla Model Y, iar podiumul este completat de Volkswagen T-Roc.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Economic

Dacia a depășit Skoda, Opel și Hyundai la numărul de mașini vândute în Europa, în noiembrie

Potrivit celor mai noi date ale Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, piața auto din Europa a crescut cu peste 17% în luna noiembrie. Același raport relevă și faptul că Dacia s-a apropiat de 40.000 de mașini vândute în noiembrie la nivelul Uniunii Europene și a reușit să depășească mărci consacrate precum Skoda, Opel și Hyundai.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Economic

Dacia depășește vânzările Opel, Fiat, Seat și Citroen în Europa, după primele 9 luni

Potrivit celui mai nou raport ACEA, piața auto europeană a crescut cu peste 9% în primele 9 luni față de aceeași perioadă a anului trecut. Totodată, Dacia a înregistrat o creștere de peste 14% și a reușit să depășească mărci importante ca Opel, Seat, Citroen și Fiat.
Sambata, 18 Iunie 2022 | Intern

Piața auto din România, a doua cea mai mare creștere în Europa, după primele 5 luni

Potrivit celui mai nou raport al Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), piața auto din România a înregistrat a doua cea mai mare creștere în Europa, în primele 5 luni. În luna mai, vânzările de mașini noi în țara noastră au crescut cu 24%.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Economic

Dacia Sandero, a doua cea mai bine vândută mașină în Europa, în primul trimestru. Tesla Model 3, pe primul loc în martie

Potrivit datelor oferite de JATO Dynamics, Dacia Sandero s-a clasat pe poziția a doua în topul vânzărilor europene din primul trimestru. Aceleași date mai arată că Tesla Model 3 a fost cea mai bine vândută mașină pe continentul nostru în luna martie. Totodată, Dacia Spring a reușit să prindă din urmă Renault Zoe și Volkswagen ID.4.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Economic

Dacia Sandero, cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2022. Ford Puma și Dacia Duster, în top 15

Potrivit statisticilor realizate de Jato Dynamics, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în primele două luni ale lui 2022. Modelul subcompact românesc s-a plasat în fața unor nume grele ca Volkswagen Golf, Skoda Octavia și Renault Clio. Celelalte modele construite în România, Ford Puma și Dacia Duster, se află și ele în top 15 cele mai bine vândute mașini în Europa.
Luni, 28 Februarie 2022 | Economic

Dacia Sandero, pe primul loc la vânzări, în Europa, în ianuarie

Potrivit datelor oferite de Jato Dynamics, Dacia Sandero a fost cel mai bine vândut model în Europa, în luna ianuarie. Sandero a reușit să depășească mai multe modele de renume, printre care Peugeot 208, Volkswagen Golf și Skoda Octavia, cu peste 17.000 de exemplare vândute.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Economic

Piața auto europeană, în scădere în ianuarie. România face excepție cu a doua cea mai mare creștere

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a publicat un raport nou din care reiese că piața auto de pe continent a scăzut în ianuarie cu 2.4%. Vestea bună este că România a raportat o creștere de 55.5%, a doua cea mai mare la nivel european, după Slovacia.
Luni, 10 August 2020 | Industrie

Studiu despre piața auto europeană: vânzările de mașini vor scădea cu până la 39% în acest an

Piața auto europeană va înregistra un declin al vânzărilor de 21% într-un scenariu optimist și de 39% într-un scenariu pesimist, potrivit unei analize realizată de PricewaterhouseCoopers.
Joi, 13 Februarie 2020 | Industrie

Estimări: vânzările de SUV-uri compacte în Europa vor stagna în 2020, dar urmează creșteri anuale până în 2025

Vânzările de SUV-uri compacte în Europa vor stagna în 2020, la circa 2.2 milioane de exemplare, susțin analiștii. Însă, potrivit estimărilor acestora, vânzările în acest segment vor crește anual începând din 2021 și vor ajunge la 2.8 milioane de exemplare până în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Industrie

Vânzările Mazda au crescut cu 14% în Europa, în perioada aprilie-decembrie 2019: 195.000 de unități comercializate

Mazda a vândut anul trecut 195.000 de mașini în Europa, între lunile aprilie și decembrie, în creștere cu 14% față de aceeași perioadă din 2018, potrivit datelor oficiale anunțate de constructor. La nivel global, japonezii au vândut 1.1 milioane de unități.
Joi, 23 Ianuarie 2020 | Industrie

Europa anticipează că vânzările de mașini vor scădea în 2020: ar fi prima scădere după 7 ani consecutivi de creștere

Industria auto europeană anticipează o scădere a vânzărilor de mașini cu 2% în 2020, ca urmare a tensiunilor dintre SUA și China pe tema taxelor vamale și a noilor regulamente pentru emisii.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Industrie

Toyota vrea creșterea cu 30% a vânzărilor din Europa: constructorul mizează pe noul SUV subcompact ce va fi lansat în 2020

Toyota vrea să-și crească vânzările din Europa cu 30%, până în 2025, iar pentru acest obiectiv va miza pe noul său SUV subcompact ce va fi lansat în acest an.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Economic

Performanță istorică pentru o mașină electrică: Tesla Model 3, locul 11 în topul celor mai înmatriculate modele în Europa în septembrie

Tesla Model 3 a înregistrat 17.500 de unități înmatriculate în Europa în luna septembrie și ocupă locul 11 în clasamentul general, cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de un model electric.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Honda are un nou obiectiv: japonezii vor să vândă doar mașini electrice și hibride în Europa, până în 2022

Honda își accelerează planurile de electrificare și anunță un nou obiectiv. Până în 2022, japonezii vor să vândă doar mașini electrice și hibride în Europa.
Luni, 01 Iulie 2019 | Economic

Constructorii anticipează o scădere a vânzărilor de mașini în Europa cu 1% în 2019: principala cauză este ieșirea Marea Britanii din UE

Constructorii auto din Europa anticipează că vânzările de mașini noi vor scădea în acest an cu 1%, ca urmare a incertitudinilor legate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | Economic

Record de vânzări pentru Kia în primul trimestru: peste 10% dintre europeni au ales modele electrificate, în special Kia Niro

Kia a anunțat un record de vânzări pentru primul trimestru în Europa, cu peste 130.000 de unități. Constructorul spune că modelele sale electrificate au înregistrat o creștere de 30% în rândul europenilor, cel mai căutat fiind Kia Niro.
Luni, 08 Aprilie 2019 | Economic

Vești proaste pentru industria auto: vânzările de mașini noi au scăzut cu 3.7% în martie în Europa de Vest

Cele mai mari cinci piețe auto din Europa au înregistrat vânzări în scădere pentru mașinile noi în lună martie, ca urmare a noilor teste WLTP și a incertitudinilor legate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Tag-uri similare

Dacia, vanzari Dacia, vanzari Europa, vanzari auto, vanzari auto Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru