Vanzari Europa

Marti, 17 Ianuarie 2017 | Industrie

Top 10 constructori în UE în 2016: Grupul Volkswagen, lider detașat. Renault și Dacia depășesc Peugeot-Citroen, iar Audi este peste BMW

Volkswagen a rămas cel mai mare constructor pe piața europeană, în timp ce Grupul Renault, din care face parte și Dacia, a urcat pe locul doi, în dauna Peugeot-Citroen.
Joi, 15 Decembrie 2016 | Economic

Rocada la vârf după vânzările din noiembrie: Grupul Renault depăşeşte PSA Peugeot Citroen

Vânzările Grupului Volkswagen au crescut în noiembrie, în timp ce Grupul Renault a reuşit să depăşească PSA Peugeot Citroen pentru a urca pe locul 2 în clasamentul din Uniunea Europeană.
Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Industrie

Piaţa auto europeană a stagnat în octombrie: creşteri pentru România, scăderi nesemnificative pentru Dacia

Piaţa auto din Uniunea Europeană a scăzut cu 0.02% în luna octombrie, în timp ce România a raportat o creştere de 5% a numărul de maşini vândute. Dacia a scăzut uşor cu 2.1%.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Economic

Efectul Rabla: vânzările de maşini noi au crescut cu 63% în România în septembrie. Dacia, în creştere cu 17% la nivelul Europei

Programul Rabla a generat o creştere cu 63% a vânzărilor de maşini noi în România în luna septembrie, în timp ce Dacia a crescut cu peste 17% la nivelul Uniunii Eoropene.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | Economic

Septembrie, cea mai bună lună pentru vânzări auto în Europa de Vest: creştere de aproape 7%

Vânzările de maşini noi au crescut cu 6.6% în septembrie în principalele pieţe vest-europene şi a devenit astfel luna cu cele mai bune vânzări din acest an.
Vineri, 16 Septembrie 2016 | Industrie

Dacia, starul Europei în luna august: creștere cu aproape 40% a vânzărilor, cea mai mare pentru o marcă non-premium

Dacia a înregistrat în luna august o creștere cu 39% a vânzărilor în Europa, cea mai mare din rândul tuturor mărcilor auto, cu excepția brandului premium Jaguar.
Marti, 06 Septembrie 2016 | Industrie

Piaţa auto vest-europeană îşi revine: vânzările de maşini noi au crescut în august cu 8%. Volkswagen a scăzut cu 25% în Marea Britanie

Cele mai mari 5 pieţe europene au raportat o creştere medie de 8% a vânzărilor de maşini noi în luna august, după ce în iulie a fost înregistrată prima scădere lunară după 2013.
Luni, 29 August 2016 | Economic

Premieră după 3 ani de creşteri: vânzările de maşini scad în Europa, dar segmentul SUV a depăşit un sfert din piaţa europeană

Vânzările de maşini au scăzut în Europa pentru prima oară în ultimii trei ani, însă segmentul SUV-urilor a depăşit un sfert din piaţă.
Vineri, 05 August 2016 | Industrie

Ups, eroare! Iulie 2016, prima lună cu scăderi la vânzări auto în Europa după doi ani de creșteri

Vânzările de maşini noi au scăzut în Europa de Vest cu 2% în luna iulie, aceasta fiind prima scădere lunară pentru această regiune din ultimii doi ani.
Joi, 07 Iulie 2016 | Economic

Efectul Brexit: vânzările de maşini scad în Marea Britanie, dar cresc vertiginos în restul Europei de Vest

Cinci dintre cele mai mari şase pieţe auto din Europa de Vest raportează creşteri de vânzări de maşini noi în prima jumătate a anului, singura excepţie fiind Marea Britanie ca efect al votului de a ieşi din Uniunea Europeană.
Marti, 07 Iunie 2016 | Industrie

Creştere puternică de vânzări: un milion de maşini comercializate în Vestul Europei în luna mai

Vânzările de maşini noi din Vestul Europei au crescut cu 14% în luna mai şi au depăşit pragul de un milion de unităţi, după un progres de 27% din partea Italiei.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Economic

Paştele catolic nu învinge industria auto: vânzările de maşini din Vestul Europei au crescut cu peste 5% în martie

Pieţele vest-europene au raportat o creştere de vânzări de maşini noi de peste 5% în luna martie, în ciuda faptului că numeroase ţări au sărbătorit Paştele catolic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Martie 2016 | Industrie

Creşteri pe linie în Europa: vânzările Dacia în UE au crescut cu 9% în februarie. Seat, singura marcă în declin

Dacia a înregistrat vânzări în creştere cu 9.1% în februarie în Uniunea Europeană într-o piaţă în care Seat este singura marcă cu un declin al vânzărilor comparativ aceeaşi lună a anului trecut.
Marti, 16 Februarie 2016 | Industrie

Volkswagen pierde teren în Europa la vânzările în ianuarie. Ford, Fiat şi Opel profită din plin. Dacia, cotă de piaţă de 2.9% în UE

Vânzările Volkswagen au scăzut cu 4% în ianuarie pe fondul scandalului Dieselgate, iar rivalii de la Ford, Fiat şi Opel au profitat de situaţie şi au raportat creşteri de peste 11%.
Joi, 04 Februarie 2016 | Industrie

Ei sunt premianții. Ce mașini au cumpărat europenii în 2015?

Volkswagen domină vânzările europene: modelele mărcii germane au reușit să fie primele în 3 dintre cele 12 segmente ale pieței. Au fost și surprize în clasamente, dar și lideri incontestabili care par de neatins.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Economic

Ne apropiem de recordul din 2007: vânzările de maşini în Europa vor creşte în 2016 pentru al treilea an consecutiv

Vânzările de maşini noi în Europa vor ajunge în 2016 la cel puţin 14.46 milioane de unităţi şi vor înregistra al treilea an de creştere. Recordul rămâne însă cel stabilit în 2007, când pe Bătrânul Continent s-au comercializat aproape 16 milioane de maşini.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Industrie

Surpriza Europei: România, cea mai mare creştere din UE la vânzările de maşini în noiembrie

România a luat prin surprindere întreaga piaţă europeană după ce a înregistrat o creştere de 41.5% la vânzările de maşini noi în luna noiembrie, cu mult peste media UE de aproape 14%.
Marti, 09 Iunie 2015 | Industrie

Qoros, singura marcă din China care a avut un model cu cinci stele EuroNCAP, pune pauză la vânzările în Europa

Chinezii de la Qoros vor pune pauză ofensivei europene pentru a se concentra pe piața indigenă. Ei au vândut doar 51 de mașini în Europa pe decursul întregului an 2014.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Industrie

Vânzări Europa în ianuarie-aprilie 2015: înmatriculările de maşini noi au crescut cu aproape 7%, Dacia se află în creştere

Piaţa europeană a înregistrat a 20-a lună consecutivă de creştere. În luna aprilie, înmatriculările de automobile noi au crescut cu 6.9 procente, în timp ce pentru primele patru luni creşterea este de 8.1%.
Vineri, 20 Martie 2015 | Industrie

Vânzări Europa în ianuarie-februarie 2015: creştere de 7% a pieţei europene, România în urcare cu 3.7 procente. Dacia scade uşor în februarie

Trendul ascendent al înmatriculărilor de automobile noi a crescut în luna februarie a acestui an. După primele două luni ale anului, înmatriculările europene au crescut cu 6.6%.

Tag-uri similare

Dacia, vanzari Dacia, vanzari Europa, vanzari auto, vanzari auto Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru