Vanzari Europa

Marti, 17 Februarie 2015 | Industrie

Vânzări Europa în ianuarie 2015: piaţa creşte cu 6.2%, Dacia e din nou pe plus, România coboară uşor

Europa continuă să crească uşor la capitolul vânzări auto în ianuarie 2015 după ce 2014 a fost primul an din ultimii şase terminat pe plus. Dacia găseşte resurse în continuare în Europa, dar România scade cu 2.7 procente.
Joi, 04 Decembrie 2014 | Industrie

Carlos Ghosn prevede o creştere a vânzărilor de maşini în Europa anului 2015

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, estimează că piaţa din Europa va fi stabilă în 2015 şi consideră că există posibilitatea unor creşteri de până la două procente în funcţie de cum va evolua situaţia.
Miercuri, 06 August 2014 | Industrie

Dacia, pe locul al treilea în clasamentul creşterilor vânzărilor în Europa

Jeep, Lexus şi Dacia sunt marii performeri ai primei jumătăţi de an la nivel european. Cele trei mărci au înregistrat creşteri semnificative care confirmă faptul că piaţa europeană şi-a oprit declinul: +6.2% în perioada ianuarie-iunie.
Vineri, 14 Martie 2014 | Industrie

Sergio Marchionne: "Piaţa din Europa nu şi-a revenit încă"

Sergio Marchionne contrazice analiştii din industria auto cu privire la previziunile favorabile pentru piaţa din Europa. Directorul companiei italo-americane se aşteaptă la noi scăderi ale vânzărilor pe piaţa europeană.
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 | Industrie

ACEA: "Piaţa auto din Europa ar putea să crească în 2014"

Philippe Varin, preşedintele Asociaţiei Producătorilor Auto din Europa şi şeful PSA Peugeot-Citroen, consideră că piaţa auto din Europa este pe cale să obţină o creştere de două procente în 2014.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Industrie

Şeful Ford Europe: "Producţia de maşini noi din Europa încă depăşeşte cererea"

Stephen Odell, şeful Ford of Europe, spune că scăderile în producţie operate de producătorii de automobile din Europa nu sunt suficiente, cererea fiind la un nivel semnificativ mai scăzut decât producţia.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Industrie

Europa: Vânzările de automobile noi au scăzut la nivelul din 1993

Vânzările de automobile noi din Europa au atins nivelul din 1993 în primele 11 luni ale anului, iar luna noiembrie a marcat scăderi pe majoritatea pieţelor informează Automotive News.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Industrie

Europa: Renault şi Chevrolet, indignaţi de reducerile oferite de Fiat şi PSA

Reprezentanţii Renault şi Chevrolet s-au declarat surprinşi de reducerile operate de rivalii de la Fiat şi PSA Peugeot-Citroen. Analiştii din industrie aprobă
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Industrie

Chevrolet: Vânzările şi cota de piaţă din Europa au crescut în primele nouă luni ale anului

În ciuda declinului de opt procente al pieţei auto din Europa, vânzările Chevrolet au crescut cu 2.3 procente în primele nouă luni ale anului.
Luni, 27 August 2012 | Industrie

Estimări pesimiste: vânzările auto din Europa nu-şi vor reveni înainte de 2020

Conform unui studiu realizat de experţii auto de la AlixPartners, nivelul vânzărilor de maşini întâlnit în 2007 nu va mai fi egalat în Europa în acest deceniu.
Luni, 11 Iunie 2012 | Industrie

Sergio Marchionne: "Nu cred că se vor vinde 10 milioane de maşini în Europa în 2012"

Sergio Marchionne consideră că situaţia din zona Euro va duce la scăderea numărului de automobile noi vândute în Europa sub pragul de zece milioane de unităţi.
Marti, 17 Aprilie 2012 | Industrie

Înmatriculări Europa 2012: România, prima în topul creşterilor. Dacia, scădere de 13%

Înmatriculările de maşini noi de la nivelul Uniunii Europene în primele trei luni ale anului arată că piaţa europeană e în scădere din cauza Franţei şi Italiei. România e în creştere, Dacia în scădere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Martie 2012 | Industrie

Europa: Vânzările de automobile noi au scăzut cu 9.7% în februarie

Datele ACEA arată că vânzările de automobile noi în Europa au atins 888.878 unităţi în februarie 2012. Land Rover, Kia şi Hyundai au fost mărcile cu cele mai serioase creşteri.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Industrie

Vânzări Europa noiembrie: Grupul VW creşte, francezii scad

Luna noiembrie a adus o scădere de 3.5% a pieţei auto din Uniunea Europeană. Volkswagen şi-a consolidat poziţia de lider, francezii au scăzut in corpore, Dacia a crescut cu 5.7%.
Miercuri, 19 Octombrie 2011 | Industrie

Volkswagen şi BMW, constructorii europeni cu cele mai mari creşteri în septembrie

Grupurile Volkswagen şi BMW se bucură de cele mai mari creşteri ale înmatriculărilor pe piaţa din Europa în septembrie, în special pe pieţele interne, anunţă Automotive News Europe.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen şi Skoda au avut vânzări record în 2010

Concernul francez PSA Peugeot-Citroen şi marca cehă Skoda au înregistrat un nivel record al vânzărilor în 2010, reuşind să crească în ciuda scăderii pieţei din Europa graţie activităţilor din China.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Industrie

Dacia, la egalitate cu Kia în Europa în 2011

Numărul de maşini vîndute de Dacia în perioada ianuarie-noiembrie 2010 a adus constructorul român la o cută de piaţă egală cu cea deţinută de Kia pe continent: 1.9%.
Luni, 15 Noiembrie 2010 | Industrie

Hyundai: "Vânzările de maşini vor creşte abia în 2012"

Conform oficialilor Hyundai Europe, vânzările auto la nivel european se vor menţine la acelaşi nivel în 2011, urmând să crească abia în anul următor.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Industrie

August: Vânzările auto au scăzut pe toate pieţele din Europa

Pieţele din Franţa, Spania şi Italia au înregistrat scăderi cuprinse între 9.8 şi 23.8 procente în decursul lunii august a acestui an în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
Joi, 03 Iunie 2010 | Industrie

Vânzările de automobile din Germania sunt în scădere pentru a şasea lună la rând

Luna mai 2010 este cea de-a şasea lună în care vânzările de autoturisme noi din Germania sunt în scadere. De data aceasta, nemţii au înregistrat o scădere de 34%, iar următoarele luni nu aduc veşti bune.

Tag-uri similare

Dacia, vanzari Dacia, vanzari Europa, vanzari auto, vanzari auto Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru