Vehicule ecologice

Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Intern

România vrea mașini electrice mai ieftine în țările europene cu venituri medii scăzute: Ministerul Mediului sprijină țintele UE pentru reducerea emisiilor

România a propus statelor membre UE ca prețul mașinilor ecologice să fie mai mic în țările cu venituri medii reduse, respectiv cu o valoare a PIB pe cap de locuitor sub 60% din media UE, potrivit unui comunicat al Ministerul Mediului.
Vineri, 01 Aprilie 2011 | Mediu

Maşinile viitorului ar putea fi construite din cenuşă

Un cercetător de la Universitatea Politehnică din New York declară că a găsit o metodă de a transforma cenuşa volantă în materie primă pentru construcţia de automobile.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Modele noi

Volvo va prezenta un V60 hibrid care consumă 1.9 litri la sută

Volvo va prezenta la Geneva un model hibrid echipat cu un motor diesel. Exponatul este realizat pe baza unui V60, poate fi încărcat de la priză şi este gata de producţie.
Luni, 27 Septembrie 2010 | PARIS 2010

PREVIEW: Noutăţile Salonului Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris din 2010 continuă tendinţa verde a ultimelor saloane auto şi marchează debutul unui număr impresionant de vehicule ecologice.
Luni, 10 Mai 2010 | Mediu

Cea mai eficienta masina din lume are un rezervor de 0.25 litri

Cel mai economic vehicul din lume a parcurs un traseu de 85 kilometri cu doar 250 mililitri de benzina de 95. Acest vehicul se va intrece cu inca 200 de alte echipaje intr-o competitie de ecologie organizata de Shell.

Tag-uri similare

Germania, Shell, vehicule ecologice, Coventry
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru