Volan pe dreapta

Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Intern

Proiect de lege: Mașinile cu volan pe dreapta, interzise în România

Mașinile cu volan pe dreapta nu vor mai putea circula pe drumurile publice din România, conform unui proiect legislativ. Sunt vizate și mașinile deja înmatriculate și înregistrate.
Marti, 14 Iulie 2020 | Intern

Anunț de la RAR: maşinile cu volan pe dreapta, provenite din Marea Britanie, ar putea să nu mai fie înmatriculate în România de la 1 ianuarie 2021

Mașinile cu volan pe dreapta, provenite din Marea Britanie, nu vor mai putea fi înmatriculate în România începând cu data de 1 ianuarie 2021, cu excepţia situaţiei în care perioada de tranziţie în contextul Brexit nu va fi prelungită, potrivit unui anunț al Registrului Auto Român (RAR).
Joi, 16 August 2018 | Intern

Proiectul care interzice înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta din afara Uniunii Europene a fost aprobat

Ministerul Transporturilor a aprobat proiectul care interzice înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta importate din afara UE. În plus, actualii proprietari vor fi obligați să schimbe postul de conducere la orice modificare a Cărții de Identitate.
Marti, 24 Iulie 2018 | Intern

Proiect de lege: înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta importate din afara Uniunii Europene va fi interzisă

Înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta importate din state care nu fac parte din UE va fi interzisă, potrivit unui proiect de lege. Măsura va afecta inclusiv importurile din Marea Britanie după ieșirea din UE planificată pentru martie 2019.
Vineri, 20 Mai 2011 | Siguranta

Recall stupid pentru C3 Picasso în Marea Britanie: pasagerii pot acţiona frâna!

Citroen va organiza un recall în service în Marea Britanie pentru 20.000 de unităţi C3 Picasso din cauza faptului că pasagerul poate să acţioneze frânele prin atingerea podelei.

Tag-uri similare

Citroen, Marea Britanie, recall, C3 Picasso, Citroen C3 Picasso, volan pe dreapta, recall Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru