Citroen C3 Picasso

Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | GENEVA 2017

Transformarea monovolumelor în SUV-uri ajunge și la Citroen: înlocuitorul lui C3 Picasso va fi un crossover inspirat din C4 Picasso

Citroen a confirmat că va dezvălui în luna martie conceptul unui înlocuitor pentru monovolumul C3 Picasso, despre care presa internațională susține că va fi un crossover cu elemente preluate de la C4 Picasso.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Modele noi

Citroen pregăteşte schimbarea numelor modelelor din gamă: Cactus şi Picasso sunt singurele care ar putea avea locul asigurat

Francezii de la Citroen se pregătesc să schimbe numele folosite de anumite modele din gamă. Momentan, doar sunt studiate efectele eventualelor schimbări şi sunt căutate numele cu rezonanţă din oferta actuală.
Vineri, 20 Mai 2011 | Siguranta

Recall stupid pentru C3 Picasso în Marea Britanie: pasagerii pot acţiona frâna!

Citroen va organiza un recall în service în Marea Britanie pentru 20.000 de unităţi C3 Picasso din cauza faptului că pasagerul poate să acţioneze frânele prin atingerea podelei.
Joi, 28 Octombrie 2010 | Siguranta

Citroen va face recall la 2.200 de unităţi C3 Picasso

Citroen va rechema în service 2.200 de unităţi C3 Picasso pentru fixarea corectă a furtunelor de alimentare cu carburant. Problema afectează unităţile produse între 21 ianuarie şi 2 martie 2010.
Marti, 31 August 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Toyota lansează Verso S, un mini MPV european

Toyota va lansa în cadrul Salonului Auto de la Paris modelul Verso S, un monovolum mic, bazat pe Yaris, care îşi propune să rivalizeze cu Opel Meriva şi Citroen C3 Picasso.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Modele noi

Citroen C4 si C3 Picasso primesc versiunea ecologica "airdream+"

Pentru cei care isi doresc un C4 si un C3 Picasso dar pretuiesc consumul redus, Citroen a lansat versiunea ecologica "airdream+", care vine cu o serie de modificari la nivelul motorului si transmisiei.
Marti, 06 Aprilie 2010 | Modele noi

Citroen a prezentat C3 Picasso AirCross in Brazilia

Citroen C3 Picasso va primi o editie speciala in Brazilia incepnd cu cea de-a doua jumatate a acestui an. Editia speciala se numeste AirCross si este orientata spre aventura.
Luni, 08 Martie 2010 | General

TEST DRIVE: Bucuresti - Geneva - Bucuresti cu Citroen C3 Picasso

Automarket a ajuns la Salonul de la Geneva la bordul unui Citroen C3 Picasso. O masinuta interesanta care are de oferit la drum lung mult mai multe decat lasa sa se inteleaga initial.
Duminica, 07 Martie 2010 | Premii auto

Au fost alesi cei trei finalisti World Car of the Year 2010

Juriul "World Car of the Year" a selectat cei trei finalisti ai acestui concurs. Premiul va fi decernat in cadrul Salonului Auto de la New York.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Premii auto

Iata cei sapte finalisti ai concursului Masina Anului in Europa!

Editia de anul acesta a concursului Masina Anului in Europa se va disputa intre nume grele precum Mercedes E-Klasse, Opel Astra sau VW Polo. Sa nu uitam insa si de noii veniti: Toyota iQ, Skoda Yeti si Peugeot 3008.

Tag-uri similare

Citroen, Volkswagen Golf, Toyota Prius, Opel Astra, Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Opel Insignia, Chevrolet Camaro, Mercedes E-Klasse, Skoda Yeti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru