Citroen a prezentat C3 Picasso AirCross in Brazilia

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.04.2010
Citroen C3 Picasso va primi o editie speciala in Brazilia incepnd cu cea de-a doua jumatate a acestui an. Editia speciala se numeste AirCross si este orientata spre aventura.

Divizia din Brazilia a celor de la Citroen a creat o editie speciala a lui C3 Picasso disponibila doar pe piata respectiva. Acesta se numeste C3 Picasso AirCross si este o versiune mai "aventuroasa" a acestui model. In ciuda faptului ca diferentele mecanice dintre cele doua modele sunt minime, monovolumul compact al francezilor a primit o serie de modificari estetice odata cu aceasta versiune.

Roata de rezerva este montata pe usa hayon-ului, in timp ce grila fata si pragurile laterale au fost inlocuite cu alte elemente mai agresive. Profilul acestui model este marcat atat de noile praguri laterale, cat si de elementele grafice adaugate cu autocolant. Suspensia acestui model pare sa fie ceva mai inalta decat versiunea standard, iar lungimea este marita din cauza modificarii amplasarii rotii de rezerva.

Citroen C3 Picasso AirCross poate fi echipat fie cu un motor 1.6 THP cu capacitati flex-fuel, fie cu o unitate de 2.0 litri cu aceleasi capacitati, provenita de pe Citroen C4. Desi modelul debuteaza in aceasta vara pe piata din Brazilia, exista posibilitatea ca versiunea AirCross a lui C3 Picasso sa apara si pe alte piete, fiind posibil un debut european la Salonul Auto de la Paris din acest an.

Citroen a prezentat imaginile oficiale ale acestui model pe contul de Twitter al diviziei din Brazilia.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru