Volkswagen E-Golf

Duminica, 31 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Cerere ridicată: Volkswagen va dubla producția lui e-Golf

Volkswagen a anunțat dublarea volumului de producție pentru Volkswagen e-Golf, după ce modelul său a înregistrat un interes ridicat din partea clienților.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Volkswagen e-Golf facelift a sosit: autonomia electricei a crescut la 300 de kilometri

Volkswagen e-Golf a primit un facelift vizual şi beneficiază de o baterie cu autonomie de 300 de kilometri, cu 50% mai mare decât în prezent. În plus, motorul electric generează acum echivalentul a 136 de cai putere.
Joi, 25 August 2016 | Masini electrice si hibride

Schimbarea la față se sărbătorește în septembrie: Volkswagen prezintă conceptul unui model electric cu autonomie de 500 de kilometri

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Paris conceptul unui viitor model electric. Acesta se va lansa spre sfârșitul acestui deceniu și va avea o autonomie de 500 de kilometri.
Sambata, 06 August 2016 | Industrie

Tesla prinde curaj: "Mașinile electrice ale concurenților sunt electrocasnice albe și plictisitoare"

Vicepreședintele de dezvoltare al celor de la Tesla Motors a inițiat un atac dur la adresa mașinilor electrice dezvoltate de mărcile auto concurente, pe care le compară la nivel emoțional cu aparatele electrocasnice.
Luni, 30 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Până la Tesla Model 3 te mănâncă rivalii: după BMW i3, și VW e-Golf va primi în acest an o autonomie de 300 de kilometri

Versiunea electrică a celei mai vândute mașini europene va primi în 2016 un facelift care îi crește autonomia electrică de la 190 la 300 de kilometri.
Marti, 29 Martie 2016 | Industrie

Volkswagen are probleme şi cu maşinile electrice: toate unităţile e-Golf vândute în SUA, rechemate în service

Volkswagen recheamă în service toate cele 5.600 de maşini electrice e-Golf vândute în SUA ca urmare a unei erori software care poate conduce la oprirea motorului.
Miercuri, 06 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Aveți grijă cum gesticulați: Volkswagen Golf va fi primul model compact care va recunoaște gesturile

Volkswagen a expus la CES 2016 conceptul e-Golf Touch. Este vorba despre versiunea electrică a modelului compact, echipată cu o tehnologie de recunoaștere a gesturilor așteptată în producția de serie.
Marti, 18 August 2015 | Feature

FEATURE: Cele două fețe ”verzi” ale lui Volkswagen Golf

Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai populare modele din lume, Volkswagen Golf se aliniază trendului ecologic actual și propune clienților săi din România două noi personalități: una electrică și una hibridă.
Luni, 27 Iulie 2015 | Intern

Prețuri Volkswagen Golf hibrid și electric în România: ambele versiuni eco pornesc de la 37.000 de euro

Volkswagen a publicat prețurile noilor Golf GTE și e-Golf pe piața din România. Fie că optați pentru versiunea hibridă, fie pentru cea electrică, prețurile de pornire sunt extrem de apropiate și încep de la 37.000 de euro.
Vineri, 17 Iulie 2015 | Economic

Norvegia: 23% dintre mașinile vândute în 2015 sunt electrice și hibride plug-in. VW e-Golf conduce clasamentul

Lansarea versiunii electrice a lui Golf a dus la explozia vânzărilor de mașini electrice în Norvegia. 22.9% dintre mașinile vândute în primele șase luni în această țară au emisii zero.
Luni, 17 Februarie 2014 | Modele noi

Volkswagen e-Golf, versiunea electrică a compactei, a debutat în Germania

Volkswagen Golf, cel mai bine vândut model din Europa, a primit o versiune electrică de serie. Autonomia compactei de 115 CP este cuprinsă între 130 şi 190 kilometri, în funcţie de stilul de condus abordat.
Vineri, 22 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen XL1 - cel mai economic model de serie din lume se dezvăluie

Volkswagen va mai aduce o premieră importantă la Geneva. Este vorba despre versiunea de serie a conceptului XL1, etichetată ca fiind cel mai economic model aflat în prezent pe piaţa auto mondială, cu un consum de numai 0.9 litri/100 km.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Martie 2012 | Autoipoteze

Volkswagen Golf 7 va avea o versiune electrică: E-Golf

Volkswagen va lansa în 2013 şi o versiune electrică a viitorului Golf 7. Aceasta se va numi E-Golf şi va fi dezvoltată cu uşurinţă tot pe platforma modulară MQB.
Marti, 20 Iulie 2010 | Industrie

Volkswagen vrea supremaţia pe segmentul modelelor electrice şi hibride

Volkswagen vrea să devină unul dintre cei mai puternici constructori auto de pe segmentul modelelor electrice şi hibride. Nemţii vor fi ajutaţi de propriile modele dar şi de cele regăsite sub brandurile Audi sau Porsche.

Tag-uri similare

AUDI e-Tron, Porsche 918 Spyder, Volkswagen E-Golf, Volkswagen E-Up!, Porsche Cayenne S Hybrid, Volkswagen Golf hibrid, Audi Q5 Hybrid, Volkswagen Passat hibrid, Volkswagen Touareg Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru