Volkswagen E-Golf

Joi, 24 Decembrie 2020 | Industrie

Final de carieră: uzina Volkswagen din Dresda a produs ultimul exemplar e-Golf

Volkswagen a anunțat că producția lui e-Golf a ajuns la final, ultimul exemplar fiind realizat la uzina din Dresda. În cei 7 ani de la debut, modelul electric a fost asamblat în 145.561 de unități.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Economic

Tesla Model 3, cea mai vândută mașină electrică în Europa în august: Renault Zoe și Hyundai Kona completează podiumul

Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașina electrică în Europa în luna august și a fost urmată în clasament de Renault Zoe și Hyundai Kona, în timp ce Kia e-Niro a ocupat locul patru.
Joi, 27 August 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iulie: Hyundai Kona Electric și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost comercializat în luna iulie în 9.280 de unități, reușind astfel să se claseze pe prima poziție în topul vehiculelor electrice vândute în Europa. Segmentul modelelor plug-in hybrid a fost dominat de noul Ford Kuga PHEV, în timp ce prima poziție în segmentul modelelor hibrid fără încare la priză a fost ocupată de Toyota C-HR.
Marti, 28 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie: Tesla Model 3 și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna iunie, cu peste 10.000 de unități. În segmentul vehiculelor cu sisteme plug-in hybrid, Ford Kuga reușește să ajungă pe prima poziție, în timp ce clasamentul modelelor hibrid fără încărcare la priză este dominat în continuare de Toyota.
Luni, 06 Aprilie 2020 | General

În așteptarea lui Volkswagen ID.3: germanii extind producția lui e-Golf până în luna noiembrie

Volkswagen va extinde producția lui e-Golf până în luna noiembrie, potrivit unui document intern al constructorului, în contextul speculațiilor cu privire la problemele software ale hatchback-ului electric ID.3.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Economic

Volkswagen e-Golf a atins pragul de 100.000 de unități vândute: performanța, la 5 ani de la debutul producției

Volkwagen e-Golf, versiunea electrică a celui mai vândut model din Europa, a atins pragul simbolic de 100.000 de unități vândute la aproximativ 5 ani de la lansarea producției în 2014.
Luni, 21 Octombrie 2019 | Motorsport

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally se desfășoară sâmbăta aceasta în Capitală: un fost pilot în WRC va concura cu un model electric

Ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, în București. Anul acesta, competiția stradală include și o grupă dedicată exclusiv modelelor electrice.
Miercuri, 28 August 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna iulie: Tesla Model 3 și Nissan Leaf completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Uniunea Europeană în luna iulie cu 3.789 de unități. Mitsubishi Outlander PHEV rămâne lider în segmentul vehiculelor plug-in hybrid, în timp ce Toyota Corolla domină autoritar segmentul hibrizilor clasici.
Luni, 24 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe a redevenit în luna mai cea mai înmatriculată mașină electrică din Europa: hatchback-ul a detronat Tesla Model 3

Renault Zoe a fost mașina electrică cu cele mai multe înmatriculări în Europa în luna mai după ce a reușit să surclaseze Tesla Model 3. Pe podium a urcat și BMW i3, urmat de Volkswagen e-Golf și Nissan Leaf.
Joi, 20 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ultima zi. Sibiu-București: Final în turul electric

1700 km, cinci mașini electrice și un turneu prin cele mai importante orașe din România. Am reușit să terminăm o săptămână plină în care am reușit să demonstrăm că se poate călători (fără probleme) cu un automobil electric în România anului 2019.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Jurnal de bord, ziua 6. Timișoara - Sibiu: din inima Banatului în inima Transilvaniei

Ne îndreptăm către casă. Birourile noastre cu volan încep să devină o rutină. Ne trezim, plecăm în liniște, încărcăm și apoi conducem din nou în liniște. Festivalul de Teatru de la Sibiu ne-a strecurat însă niște glucoză culturală în vene atunci când ne așteptam mai puțin. #ElectricRomânia powered by Kaufland și-a consumat penultima zi.
Marti, 18 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 5. Oradea - Timișoara: de la Piața Unirii la Piața Unirii

Ne îndreptăm cu pași mari către finish-ul turului nostru cu mașini electrice. Suntem în ziua cinci în #ElectricRomânia powered by Kaufland și am pus cap-compas spre sud, coborând de la Oradea spre Timișoara via Arad, pentru o pauză de masă pentru oameni și mașini.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 4. De la Târgu Mureș la Oradea: Sprint de-a latul Transilvaniei

A patra zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Târgu Mureș în spatele zidurilor cetății medievale. Caravana și-a continuat drumul către Oradea, poposind mai întâi în Cluj-Napoca. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Duminica, 16 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 3. De la Iași la Târgu Mureș: am trecut cu bine de cea mai lungă zi a turului

A treia zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat cu o ședință foto în Iași în incinta Palas Mall. Caravana și-a continuat drumul către Târgu Mureș poposind mai întâi în Piatra Neamț. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu, iar mai apoi au traversat Cheile Bicazului.
Sambata, 15 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania. Jurnal de bord, ziua 2. De la Bacău la Iași: o zi relaxantă pe dealurile Moldovei

A doua zi din #ElectricRomania powered by Kaufland a fost una lejeră, cu doar 120 km de parcurs între Bacău și Iași. Am profitat de drumurile superbe din Moldova pentru a ne familiariza cu mașinile electrice din caravana noastră. Pentru că mâine începe greul.
Vineri, 14 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia. Jurnal de bord, ziua 1. București - Bacău sau ziua de acomodare cu cele 5 electrice din caravană

Prima zi din #ElectricRomânia powered by Kaufland, turul României cu mașini electrice, a debutat într-un București aglomerat și a continuat pe drumul european E85 până la Bacău. Toate cele cinci mașini s-au oprit să încarce pe traseu.
Joi, 13 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomania: informațiile tehnice ale celor 5 mașini electrice din caravană

Audi e-tron, BMW i3, Nissan Leaf, Renault Zoe și Volkswagen e-Golf, cele 5 mașini care fac parte din caravana #ElectricRomania powered by Kaufland, au pornit joi în turul electric României. În funcție de segmentul de public căruia i se adresează, fiecare model are propriile sale date tehnice și specificații pentru baterii.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | ElectricRomania

#ElectricRomânia: Volkswagen e-Golf se prezintă

Volkswagen nu putea să se țină departe de hora mașinilor electrice, motiv pentru care a aruncat în luptă cel mai popular model al său și unul dintre cele mai populare din lume: Golf. Versiunea electrică a compactei se alătură turului nostru prin România și promite o autonomie oficială de 300 de kilometri.
Duminica, 23 Decembrie 2018 | Industrie

Volkswagen a mărit producția lui e-Golf de aproape trei ori: aproape 14.000 de unități în 2018

Volkswagen a produs în 2018 aproape 14.000 de unități ale modelului electric e-Golf, de aproape trei ori mai multe decât anul trecut. Peste 36% din producție a fost exportată în Norvegia.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Studiu: 8 mașini electrice din 10 au obținut în teste reale o autonomie apropiată de datele oficiale

Kia Soul EV, Volkswagen e-Golf, Hyundai Ioniq și BMW i3 au obținut autonomii mai mari în condiții reale decât datele oficiale WLTP, în timp ce Opel Ampera-e, Renault Zoe, Tesla Model S și Model X s-au apropiat de cifrele oficiale.

Tag-uri similare

AUDI e-Tron, Porsche 918 Spyder, Volkswagen E-Golf, Volkswagen E-Up!, Porsche Cayenne S Hybrid, Volkswagen Golf hibrid, Audi Q5 Hybrid, Volkswagen Passat hibrid, Volkswagen Touareg Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru