Teaser nou cu viitoarea generație Seat Leon: producătorul spaniol scoate în evidență stopurile modelului de clasă compactă

de Cornel Șocariciu
Marti, 14.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Leon. Modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie.

SEAT pregătește o nouă generație Leon. Modelul de clasă compactă a fost deja surprins în timpul testelor, iar în urmă cu câteva săptămâni, oficialii companiei au publicat și primul teaser video care anunță debutul noii generații.

Acum, constructorul spaniol a publicat o imagine teaser care scoate în evidență semnătură luminoasă a stopurilor. Spre deosebire de actuala versiune, noul Leon va miza și pe o baghetă luminoasă care unește cele două stopuri. În plus, forma literelor folosite pentru scrierea denumirii modelului este una nouă. 

Pentru interior, designerii propun o planșă de bord inspirată de cea a noii generații Volkswagen Golf. Noul Seat Leon va avea un nou instrumentar digital de bord, un ecran central ceva mai mare, iar cele două display-uri vor fi "unite" de același suport vitrat. În cazul versiunilor cu transmisie automată, clienții vor descoperi același selector de viteze pe care l-am văzut în premieră pe noua generație Golf.

Gama de motorizări va include versiuni diesel, benzină și plug-in hybrid.

Viitorul Leon cu sistem plug-in hybrid de propulsie va fi disponibil în versiuni de 204 CP și 245 CP.

Noua generație Seat Leon va fi prezentată în 28 ianuarie, vânzările urmând să debuteze în cursul acestui an.

Comentarii (1)

  • Nici nu mă așteptam ca stopurile să arate așa (sarcasm).
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru