Teaser video cu viitorul hypercar electric semnat de Rimac: mai confortabil, mai rapid și mai scump decât actualul Concept One

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rimac pregătește un nou hypercar electric. Conform informațiilor, viitorul model va fi mai rapid, mai confortabil și mai scump decât Concept One. Debutul oficial are loc în luna martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Constructorul Rimac a devenit cunoscut în lumea auto datorită lui Concept One, un hypercar electric de 1224 de cai putere. Acum, reprezentanții companiei din Croația anunță lansarea unui nou hypercar.

Sub numele de cod "Concept Two", viitorul model va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conform reprezentanților companiei, noul hypercar va fi mai confortabil, mai rapid și mai scump decât actualul Concept One.

Vă reamintim că hypercar-ul Concept One poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2.5 secunde, iar viteza maximă anunțată de producător este de 355 km/h.

Noul model va fi produs în 100 de exemplare, iar croații spun că vor păstra configurația cu două locuri. În plus, un oficial Rimac spune că, pentru moment, nu există planuri pentru un model cu patru locuri.

Așa cum era de așteptat, viitorul model produs de Rimac o să ofere și o autonomie mai bună, însă oficialii nu vin cu detalii suplimentare. Noul hypercar din Croația o să primească și o versiune de circuit, dar și o variantă Spyder.

Via | Rimac, Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru