Teasere video cu Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake: primele cadre cu interiorul viitoarelor modele

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele teasere video cu viitoarele Arteon facelift și Arteon Shooting Brake. Nemții au pus accent pe câteva detalii de design, dar au publicat și primele cadre cu interiorul.

La începutul lunii iunie, Volkswagen a publicat prima imagine prelucrată digital cu viitoarele Arteon facelift și Arteon Shooting Brake. Între timp, câteva fotografii cu versiunea din China a noului break pregătit de constructorul german au ajuns pe internet înaintea lansării oficiale.

Cu toate acestea, divizia de marketing a producătorului din Wolfsburg continuă să urmeze planurile inițiale și lansează două teasere video dedicate viitoarelor modele.

Primul clip pune accent pe câteva detalii de caroserie, în timp ce al doilea spot pregătit de constructorul german scoate în evidență noua versiune R.

De asemenea, în al doilea teaser apar și primele cadre cu interiorul viitorului Arteon facelift.

Conform informațiilor oficiale, nemții vor introduce pe Arteon facelift și Arteon Shooting Brake pachetul Modular Infotainment Matrix (MIB 3). În același timp, producătorul german va oferi și câteva sisteme noi de asistență, cel mai important urmând să fie Travel Assist (permite o rulare semi-autonomă în anumite situații de trafic).

Gama de motorizări ar urma să fie preluată de pe actuala versiune Arteon, însă Volkswagen va plusa și cu o variantă de performanță R.

Conform surselor, aceasta va fi echipată cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 330 CP, iar resursele vor fi gestionate de o cutie automată cu șapte trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

Prezentarea modelelor Arteon facelift și Arteon Shooting Brake va avea loc în 24 iunie în cadrul unui eveniment online.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru