Volkswagen Arteon

Luni, 05 Februarie | Industrie

Volkswagen Arteon a ieșit din producție. Varianta break rezistă până în 2026

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen a oprit producția modelului Arteon sedan sau, mai bine spus, liftback. Varianta break rămâne pe piață până în 2026.
Joi, 15 Iunie 2023 | Industrie

Volkswagen Arteon va fi scos din producție. Constructorul se va concentra pe modele profitabile

Volkswagen a anunțat un plan nou, care prevede simplificarea gamei sale de modele. Constructorul german se va concentra mai mult pe modelele profitabile și a confirmat că Arteon va fi scos din producție în curând.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Arteon facelift în România: start de la peste 39.000 de euro

Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake sunt disponibile și în România. Pentru moment, ambele versiuni de caroserie pot fi comandate doar cu motorul diesel de 150 de cai putere.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Producția lui Volkswagen ID.4 va începe în Germania în 2022: SUV-ul electric, fabricat la Emden alături de Passat și Arteon

Volkswagen a anunțat că producția SUV-ului electric ID.4 va începe în 2022 la uzina germană de la Emden, acolo unde vor mai fi produse Passat și Arteon.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Modele noi

Volkswagen prezintă Arteon facelift și primul Arteon Shooting Brake: gama include o variantă plug-in hybrid de 218 CP și versiune de performanță de 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații tehnice despre Arteon facelift, care primește în premieră o variantă break, dar și o versiune plug-in hybrid de 218 cai putere. În plus, noul Arteon R are 320 CP.
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

Teasere video cu Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake: primele cadre cu interiorul viitoarelor modele

Volkswagen a publicat primele teasere video cu viitoarele Arteon facelift și Arteon Shooting Brake. Nemții au pus accent pe câteva detalii de design, dar au publicat și primele cadre cu interiorul.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Acesta este viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake: primele imagini cu break-ul german, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Câteva fotografii cu versiunea din China a viitorului Volkswagen Arteon Shooting Brake au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale. Noul break pregătit de constructorul german va fi lansat în 24 iunie.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake, surprins în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 24 iunie

Unul dintre prototipurile lui Arteon Shooting Brake a fost surprins în timpul testelor. Modelul constructorului german va fi disponibil și în versiune de performanță R și va fi prezentat în 24 iunie.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește versiuni plug-in hybrid pentru Tiguan facelift și Arteon facelift: debutul acestora este programat în 2020

Volkswagen Tiguan facelift și Arteon facelift vor primi versiuni plug-in hybrid. Debutul celor două modele este programat pentru 2020, iar variantele PHEV ar putea împrumuta motorizarea cu 245 CP disponibilă în prezent pe Golf GTE.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen lansează Arteon R-Line Edition: modelul propune elemente speciale de caroserie și echipamente suplimentare pentru interior

Volkswagen introduce Arteon R-Line Edition. Modelul va fi produs în doar 250 de unități și propune o serie de elemente speciale de caroserie și echipamente suplimentare la interior. Livrările vor demara în luna februarie.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Volkswagen pregătește un nou Shooting Brake: modelul va fi produs în Germania

Volkswagen a dezvăluit că va produce un nou Shooting Brake la o uzină din Germania, fără să menționeze explicit despre ce model este vorba. Cele mai recente zvonuri au vizat lansarea unui Arteon Shooting Brake.
Luni, 19 Martie 2018 | Modele noi

Volkswagen Arteon ar putea primi o versiune break: designul a fost deja finalizat

Volkswagen Arteon va primi o versiune break și are șanse să devină primul model european al germanilor dezvoltat pe platforma MQB care folosește un motor cu 6 cilindri, potrivit presei internaționale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Siguranta

Cele mai sigure mașini lansate în 2017: Volkswagen, Volvo, Opel și Subaru își împart premiile

Euro NCAP a publicat astăzi cele mai sigure mașini testate în cele 6 categorii interne în cursul anului 2017. Volkswagen adună trei premii, Volvo are cel mai mare punctaj, iar Opel și Subaru completează onorabil lista premianților.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen Arteon ar putea primi o versiune de performanță: motor turbo de 3.0 litri și 400 de cai putere

Volkswagen analizează posibilitatea introducerii unei versiuni de performanță pentru Arteon care să utilizeze un motor V6 de 3.0 litri și peste 400 de cai putere.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Intern

Volkswagen Brand Days: caravană națională în care poți testa noile Polo, Arteon și Tiguan Allspace

Cele mai noi trei modele apărute în gama Volkswagen vor fi vedetele unei caravane prin care marca germană își invită fanii la teste în centrele comerciale din 6 orașe mari ale țării: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Bacău și Brașov.
Vineri, 28 Iulie 2017 | General

Arta, dincolo de limite: un fotograf orb a realizat un shooting impresionant cu noul Arteon

Un fotograf orb, un studio și un Volkswagen Arteon sunt ingredientele folosite pentru a produce artă modernă. Fotografiile realizate de Pete Eckert și clipul video produs de Volkswagen fac parte dintr-o campanie de promovare pentru Arteon.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Arteon, Stelvio, Ibiza, Insignia și i30. Noul Civic ia 4 stele, Mustang dezamăgește cu 3 stele

EuroNCAP a publicat cele mai noi rezultate ale sesiunii sale de testare. Marea surpriză a fost Seat Ibiza, iar dezamăgirile s-au consemnat în contul modelelor Honda Civic și Ford Mustang.
Marti, 09 Mai 2017 | Modele noi

Prețuri VW Arteon în România: înlocuitorul lui CC pleacă de la 36.200 de euro

Una dintre cele mai apreciate apariții a Salonului Auto de la Geneva, care a avut loc în această primăvară, poate fi comandat din România. Coupe-ul cu patru uși vine cu două motorizări diesel (150 și 240 CP), una Turbo benzină (280 CP) și pleacă de la 36.200 de euro.
Sambata, 11 Martie 2017 | General

Atac la clasa premium: Volkswagen speră ca noul Arteon să fure din clienții lui Mercedes Clasa E și BMW Seria 5

Volkswagen mizează pe sisteme de siguranță și tehnologii moderne pentru a convinge clienții să cumpere noul Arteon în loc de modele premium precum Mercedes Clasa E și BMW Seria 5.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 20 modele de serie care vor fi lansate în România în acest an. Galerie foto de la standuri

Alpine A110, DS7 Crossback și Volkswagen Arteon se numără printre noile modele care au ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Geneva din acest an.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Arteon, Arteon, VW Arteon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru