Arteon

Luni, 05 Februarie | Industrie

Volkswagen Arteon a ieșit din producție. Varianta break rezistă până în 2026

Potrivit celor mai recente informații, Volkswagen a oprit producția modelului Arteon sedan sau, mai bine spus, liftback. Varianta break rămâne pe piață până în 2026.
Joi, 15 Iunie 2023 | Industrie

Volkswagen Arteon va fi scos din producție. Constructorul se va concentra pe modele profitabile

Volkswagen a anunțat un plan nou, care prevede simplificarea gamei sale de modele. Constructorul german se va concentra mai mult pe modelele profitabile și a confirmat că Arteon va fi scos din producție în curând.
Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Producția lui Passat și Arteon, suspendată din cauza crizei de semiconductori

Volkswagen a anunțat că producția modelelor Passat și Arteon a fost suspendată temporar din cauza crizei de semiconductori. Uzina de la Emden, unde sunt fabricate aceste modele, va fi închisă până în ianuarie 2022.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Arteon facelift în România: start de la peste 39.000 de euro

Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake sunt disponibile și în România. Pentru moment, ambele versiuni de caroserie pot fi comandate doar cu motorul diesel de 150 de cai putere.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Producția lui Volkswagen ID.4 va începe în Germania în 2022: SUV-ul electric, fabricat la Emden alături de Passat și Arteon

Volkswagen a anunțat că producția SUV-ului electric ID.4 va începe în 2022 la uzina germană de la Emden, acolo unde vor mai fi produse Passat și Arteon.
Marti, 23 Iunie 2020 | Modele noi

Teasere video cu Volkswagen Arteon facelift și Arteon Shooting Brake: primele cadre cu interiorul viitoarelor modele

Volkswagen a publicat primele teasere video cu viitoarele Arteon facelift și Arteon Shooting Brake. Nemții au pus accent pe câteva detalii de design, dar au publicat și primele cadre cu interiorul.
Joi, 18 Iunie 2020 | Modele noi

Acesta este viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake: primele imagini cu break-ul german, "scăpate" pe internet înainte de prezentarea oficială

Câteva fotografii cu versiunea din China a viitorului Volkswagen Arteon Shooting Brake au "scăpat" pe internet înaintea prezentării oficiale. Noul break pregătit de constructorul german va fi lansat în 24 iunie.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Volkswagen Arteon Shooting Brake, surprins în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 24 iunie

Unul dintre prototipurile lui Arteon Shooting Brake a fost surprins în timpul testelor. Modelul constructorului german va fi disponibil și în versiune de performanță R și va fi prezentat în 24 iunie.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Volkswagen pregătește facelift și versiune Shooting Brake pentru Arteon: premieră mondială în 24 iunie

Volkswagen va prezenta un facelift pentru modelul Arteon în data de 24 iunie. Totodată, VW Arteon va avea, în premieră, și o versiune Shooting Brake.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen lansează Arteon R-Line Edition: modelul propune elemente speciale de caroserie și echipamente suplimentare pentru interior

Volkswagen introduce Arteon R-Line Edition. Modelul va fi produs în doar 250 de unități și propune o serie de elemente speciale de caroserie și echipamente suplimentare la interior. Livrările vor demara în luna februarie.
Joi, 29 August 2019 | Modele noi

Volkswagen pregătește un nou Shooting Brake: modelul va fi produs în Germania

Volkswagen a dezvăluit că va produce un nou Shooting Brake la o uzină din Germania, fără să menționeze explicit despre ce model este vorba. Cele mai recente zvonuri au vizat lansarea unui Arteon Shooting Brake.
Luni, 19 Martie 2018 | Modele noi

Volkswagen Arteon ar putea primi o versiune break: designul a fost deja finalizat

Volkswagen Arteon va primi o versiune break și are șanse să devină primul model european al germanilor dezvoltat pe platforma MQB care folosește un motor cu 6 cilindri, potrivit presei internaționale.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Intern

Volkswagen Brand Days: caravană națională în care poți testa noile Polo, Arteon și Tiguan Allspace

Cele mai noi trei modele apărute în gama Volkswagen vor fi vedetele unei caravane prin care marca germană își invită fanii la teste în centrele comerciale din 6 orașe mari ale țării: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Bacău și Brașov.
Marti, 09 Mai 2017 | Modele noi

Prețuri VW Arteon în România: înlocuitorul lui CC pleacă de la 36.200 de euro

Una dintre cele mai apreciate apariții a Salonului Auto de la Geneva, care a avut loc în această primăvară, poate fi comandat din România. Coupe-ul cu patru uși vine cu două motorizări diesel (150 și 240 CP), una Turbo benzină (280 CP) și pleacă de la 36.200 de euro.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Volkswagen Arteon: alter ego-ul atletic al lui Passat se dezvăluie

Cel mai nou model care intră în gama Volkswagen se numește Arteon și este un coupe cu patru uși care se va poziționa în gamă deasupra lui Passat.
Luni, 28 Noiembrie 2016 | Modele noi

Iese Passat CC, intră Arteon: Volkswagen Arteon este numele noului coupe cu patru uși din gama mărcii germane

Volkswagen a anunțat astăzi numele urmașului pe cale directă a lui Passat CC. Numele său este Arteon și încearcă să se prezinte ca un model "așezat peste Passat" în gama constructorului german.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Arteon, Arteon, VW Arteon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru